≫ 

Devojka Đorđa Đokovića očajna zbog Novaka: "Ovo nije samo njegov problem, crtaju nam da smo mali"

"Zakon je izgubio vrednost", napisala je Saška

  • 15

Australijski političari napravili su neviđen skandal i zabranili su Novaku Đokoviću ulazak u Melburn, a sada se tim povodom oglasila i devojka njegovog vrata Đorđa, Saška Veselinov.

Naime, ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je prvi teniser sveta i uz to istakla da je zakon izgubio vrednost.

- Tužna sam. Uznemirena. Ovo nije samo Novakov problem, ovo takođe nije ni pitanje sporta. Živimo u svetu gde nam oduzimaju pravo na izbor. Pravo na slobodu i pruvatnost. Doslovno nam sa osmehom na licu crtaju da smo mali. Toliko mali, da neke situacije pokazuju kako ne možemo da odgovaramo ni za sopstvene živote. Zakon je izgubio vrednost. Više nema dve strane, za i protiv. Sad si ili za, ili te nema - napisala je Saška.

Podsetimo, Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće.

Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da pruži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, Novak Đoković je poslat u pritvor, a nakon toga je doneta odluka da mora hitno da napusti Australiju.

Novak se i posle toga nije predavao, njegovi advokati pripremaju žalbu sudu Viktorije.

Tako, iako je odlučeno da Novak mora da napusti zemlju do kraja dana, pojavila se mogućnost da do toga ne dođe i da bude smešten u neki od vladnih smeštaja, ili u karantinski hotel na aerodromu, dok sud ne donese konačnu odluku posle žalba.

Video: Đokovića kao šampiona dočekali na aerodromu u Australiji 2019. godine, a danas ga drže u pritvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    5. januar 2022 | 23:44

    Uopste ne vidim razlog zasto bi bilo bitno misljenje devojke Novakovog brata?!

  • Veki

    5. januar 2022 | 23:42

    Posle njenog misljena i komentara , sad odoh na spavannje !!

  • Roos Despot

    5. januar 2022 | 23:30

    Teror se vrši na celoj Planeti a tek ako si Srbin onda si gori od Crnog Đavola, pišem iz ličnog iskustva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA