Na vilenjačkoj zemlji nikla je Nemetona: Elena nakon 10 meseci završila kuću na Kosmaju, pa joj dala ime

- Posle rekordnih deset meseci ona je tu, viđena i odsanjana u onom skrovitom ćošku moje mašte iz koga izviru svi moji projekti i kreativne priče - napisala je Elena

  • 5

Elena Karaman

Elena Karaman razvela se od Jugoslava Karića nakon čega su kuću na Kosmaju prodali porodici Đoković. Ona je nakon toga kupila imanje na kojem je sagradala svoju novu kuću.

Elena je odlučila da se izoluje od svih, pa je njena vila napravljena duboko u šumi okružena samo drvećem pred kojim izvodi razne rituale. Elena Karaman je sada otkrila kako izgleda njena vila, kojoj je čak dala i ime.

- Posle rekordnih deset meseci ona je tu, viđena i odsanjana u onom skrovitom ćošku moje mašte iz koga izviru svi moji projekti i kreativne priče. U tom unutrašnjem vrtu blagosloven AWEN-om (centralni princip Druidne tradicije i podrazumeva božansku inspiraciju ) nastao je i bio podržan vidljivim i nevidljivim silama i ovaj projekat našeg novog doma, našeg ličnog svetilišta - napisala je Elena i dodala:

- Posle dvadesetogodišnje karijere i mnoštvo privatnih i komercijalnih prostora koje sam oplemenila i ušuškala u svoju viziju lepote, proisteklu upravo iz ovog božanskog izvora, i dalje sa kao dete radujem kada u svoj celovitosti neka nova priča ugleda svetlost dana.

- Tako je i ovo prvo jutro, u našem novom domu, duboko u šumi, mirisalo na radost, na magiju, na divljenje i zahvalnost.. Sebi samoj, mojoj divnoj deci koja su mi uvek večita inspiracija, božanskom vođstvu i predivnoj učiteljici i majci-prirodi. Na ovoj vilenjačkoj zemlji nikla je Nemetona. Druidna boginja svetilišta, doma , lugova i gajeva, poručila je Elena i pokazala kako izgleda unutrašnjost kuće u kojoj će izvoditi rituale.

Video: Gong kupka, preskakanje vatre: Elena izvodi nove rituale, leči prijatelje zvukom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    6. januar 2022 | 17:36

    Zanima me od čega zivi ova osoba i kako plaća ovaj luxuz

  • Ovo

    6. januar 2022 | 17:56

    Mene zanima od koga je dobila dozvolu da joj taj hram nikne usred te sume, da li poseduje svu papirulogiju, legalan prikljucak na struju i vodu...placa li porez za to?

  • 😨

    7. januar 2022 | 06:16

    Da mi je njen mozak na tri dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA