≫ 

Ani stigli novi pokloni: Sve "pršti" od dijamanata, a cena jednog asesoara je više od 100.000€

"Uživaj u luksuzu, briga te za komentare", "Koliko si jadna", "E, da je to sreća, sve bi starlete srećne bile", samo su neki od komentara

  • 24

Starleta Ana Korać ne mari za negativne komentare, koje svakodnevno dobija zbog preskupih poklona koje dobija od svog dečka.

U prilog tome govori njena nova objava, u kojoj se pohvalila brojnim poklonima od svog dragog, a u pitanju je nakit poznatog brenda "Cartier".

Ana je usnimila parfem, prsten i narukvicu, a posebna narukvica iz "Tigar" kolekcije košta basnoslovnih 103.844 evra.

Cena je jasna, kada se pogledaju specifikacije proizvoda, koji je optočen dijamantima, smaragdima i oniksom, a uz to je dobila i odgovarajući prsten.

Koraćeva je usnimila i "Prada" torbicu, prekrivenu kristalima, a sve je usnimila u svom džipu, koji je takođe dobila od svog partnera.

"Uživaj u luksuzu, briga te za komentare", "Koliko si jadna", "E, da je to sreća, sve bi starlete srećne bile", samo su neki od komentara na društvenoj mreži Instagram.

Video: Ana Korać se na mrežama pohvalila preskupim poklonom: Dobila sat od 100.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    7. januar 2022 | 11:47

    Dobro, znači džip 150.000 eura poklon sada 100.000 eura i to sve u 10 dana. Ovaj mora da ima negde oko 300 hektaa maline na Javoru + 400 hektara krompira. Ili , ☝️ ili opet neki brodići prodju sa tovarom "banana" u prahu..

  • Gg

    7. januar 2022 | 10:54

    Svaki put kad neko pokazuje skupe torbice,nakit,auta,ta osoba pati od kompleksa niže vrednosti jer je bila ili mnogo siromašna i leči sada to ili zavidna bila na druge,takvima nema spasa,kad bi to bilo lepo i korisno onda bi stvarne gospodje iz stvarnog sveta bogataša non stop stavljale takve stvari po instagramu, ovako ovo je sve iluzija iza koje se krije nešto mnogo ruzno

  • Vodolijax

    7. januar 2022 | 11:33

    A kojem klanu pripada taj mladi biznismen.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA