Bogoljub podelio bolno sećanje, pa uputio poruku o porodici koju svako treba da pročita

- Ovo sećanje, iako bolno za nas, delimo sa vama kao još jedno podsećanje da nikada ne zaboravimo zahvalnost prema roditeljima - napisao je Karić

  • 0
Komemoracija u znak sećanja na Bozidara Bote Nikolića Foto: ATA Images

Bogoljub Karić odlučio je da sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk podeli misli i osećanja na, za njega i njegovu porodicu, veoma težak dan.

Naime, Bogoljub je rekao da je na današnji dan njegova majka Angelina preminula, a potom se osvrnuo na sve na čemu, uprkos bolu, svaki čovek treba biti zahvalan.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Dragi moji, prijatelji i svi koji nas pratite iskreno i srcem i dušom učestvujete i podržavate sve naše objave, koje imaju za cilj očuvanje tradicionalnih vrednosti. Promovišemo porodicu kao srž i temelj našeg društva, pa je ponekad dovoljno da znamo da poštujemo naše starije ukućane bake i deke i roditelje i time dajemo primer mladima koliko je bitan taj odnos - započeo je Bogoljub.

- Ljubav koju pokazujemo i rečju i delom prema svakom članu porodice, a posebno roditeljima je način da iskažemo odnos prema njima koji su nam dali život, poklonili vreme, trud i ljubav, tako dajemo primer kako da se mladi naraštaji na pravi način vaspitavaju i da nas u tome slede.

- Danas je punih dve godine, od kada se naša mama, mati Angelina, preselila u carstvo nebesko i sa našim ocem Janićijem, čuvaju nas i štite od svakog zla i iskušenja. Zato vera u Boga znači živeti u skladu sa Bogom i sa Božjim zapovestima.

- Ovo sećanje, iako bolno za nas, delimo sa vama kao još jedno podsećanje da nikada ne zaboravimo zahvalnost prema roditeljima i uvek se odnosimo prema njima sa posebnom pažnjom i epitetom.

U našim srcima će živeti večno, dok postojimo i dišemo biće nam zvezda vodilja i putokaz za pravi put kroz život.

- Večnaja pamjat našim i vašim roditeljima i svim dragim osobama, koji su sada u carstvu nebeskom.

Zato deco moja, molim vas da poštujete svoje roditelje, bake i deke, jer nama nikada nije dovoljno vaše ljubavi.

- Pokažite ljubav, pokažite emociju, to vašim voljenima prija, bez obzira da li ste odrasli ili još uvek dete, ljubav oplemenjuje, ljubav je najlepše osećanje i zato se ne ustručavajte da ga iskažete i podelite - zaključio je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA