≫ 

Ruskinja od 18 godina peva kao vanzemaljac: Svet ostavila bez daha, a njena životna priča je srceparajuća

Sa tri godine je ostavljena na ulici, a sa 18 godina svet je oduševila nestvarnim glasom

  • 10
Dijana Ankudinova Printskrin: Youtube/HTB

Mlada pevačica iz Rusije, Dijana Ankudinova (18), očarala je svet svojim nestvarnim vokalom, a njena životna priča je neverovatna.

Devojka koja je obrade svetski popularnih numera izvela na način na koji niko do sada nije, danas je mlada i uspešna umetnica, ali njen životni put bio je trnovit.

Dijana Ankudinova je rođena 31. maja 2003. godine na krajnjem istoku Primorske teritorije Rusije u oblasti severno od grada Vladivostoka. Dijanina biološka majka je fizički zlostavljala svoju ćerku.

Sa tri godine, Dijana je zimi ostavljena na autobuskoj stanici sa slomljenom ključnom kosti. Dijanina biološka tetka spasila je Dajanu sa ulice, ali nije mogla da brine o traumatizovanom detetu.

Dijanina tetka je dala izjavu o zlostavljanju Dijane lokalnom tužiocu i dogovoreno je da se mlada Dijana preda na staranje sirotištu na Primorskom, koje je zbrinjavalo napuštenu malu decu na opštem području.

Deca iz sirotišta su povremeno slana u sanatorijum u Arsenjevu kako bi im pomogli da povrate i održe svoje fizičko i mentalno zdravlje. Maserka Irina Ponik, koja je radila u sanatorijumu, razvila je posebnu naklonost prema Dijani. Ćerka Irine Ponik, koja je ponekad posećivala svoju majku na poslu, bila je ta koja je prva počela da insistira da njena majka usvoji Dijanu.

Irina Ponik je 2008. godine podnela neophodnu dokumentaciju za preuzimanje formalnog zakonskog starateljstva nad Dijanom Ankudinovom teritorijalnom odeljenju za starateljstvo.

Nova Dijanina porodica preselila se u Toljati zbog njenog straha da bi njena biološka majka mogla pokušati da pronađe i zlostavlja Dijanu ili čak da pokuša da povrati starateljstvo nad devojčicom. Ovi strahovi su bili toliko intenzivni da su značajno uticali na mentalno zdravlje mlade Dijane.

U dobi od četiri i po godine, Dijanin govor je bio izuzetno loš, sa mucanjem i drugim problemima. Logopedi su preporučili da joj se daju časovi pevanja kako bi poboljšali opšte govorne i vokalne veštine. Brzo je otkrila da voli da peva.

Dijanina muzička karijera bogata međunarodnim takmičenjima sa svojih svega 18 godina je impresivna, a priliku da je čuje svet dobila je u takmičenju "Ты супер", što znači "Super si", kada je imala svega 14 godina.

Poslušajte neke od obrada koje su oduševile milione ljudi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    8. januar 2022 | 11:24

    Ova devojka je predivna i vanserijski talentovana ... slusala sam je jos kada briljirala sa pesmom" Derniere danse " ...dijapazon , boja glasa ( posebno u dubinama ) , izraz , muzikalnost ... ona je napokon zvezda koja sija pravim sjajem. Zelim joj srecu toliku da zaboravi da joj se ikada ista ruzno dogodilo.

  • Праведник

    8. januar 2022 | 11:00

    Е ово код нас нећете наћи. Овде само ноге и гола дупета, глас дупло голо....

  • Ona

    8. januar 2022 | 11:49

    Je umetnica sa široko dijapoznim i bogatim glasom??!A ne ove naše veštice!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA