≫ 

Nakon pojavljivanja u filmu "Toma", žene "lude" za naslednikom Voje Brajovića

Radmila Armenulića pred kamerama je dočarao Vukota Brajović

  • 3

Film "Toma" ubedljivo je ostvarenje koje je obeležilo prošlu godinu. No, bez obzira na to, bilo je i značajnih kritika na film, a jednu od najburnijih imao je Radmilo Armenulić, bivši muž pevačice Silvane Armenulić.

Radmila Armenulića pred kamerama je dočarao Vukota Brajović.

Iako je svojevremeno imao kratke izlete u glumačke vode, četrdesetdvogodišnjem sinu proslavljenog Voje Brajovića to nije primarno zanimanje, ali je u ovom ostvarenju privukao pažnju javnosti.

Vukotinom Instagram profilu mogu se videti fotografije iz različitihe faza bavljenja modelingnom, i to je teren na kojem se najbolje snalazi. Sudeći po tome što je često na najpoznatijim evropskim destinacijama, kao što su Rim, Pariz ili Sent Trope, reklo bi se da je Brajović junior kroz profesiju prilično vešto spojio "lepo i korisno".

Vukota, i njegova mlađa sestra Iskra, koja je završila glumu, deca su iz Vojinog prvog braka. Njihovu majku Ljiljanu, glumac je još u dečačkim danima upoznao u Valjevu, gde su živeli u neposrednom komšiluku.

O njegovom emotivnom životu ne zna se mnogo, ali činjenica je da je Vojin sin uvek nosio "titulu" jednog od najpoželjnijih Beograđana.

Video: Da li je teško biti ćerka Voje Brajovića?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA