Nataša Bekvalac: Naučila sam da se odreknem očekivanja jer su me dovela do propasti

Pevačica je Novu godinu provela radno, a sada je otkrila sa kim je dočekala Božić

  • 4
Doček Nove godine 2022 u Beogradu Nataša Bekvalac Foto: Nikola Anđić

Popularna pop zvezda Nataša Bekvalac sinoć je nastupala na Zlatiboru, te se odatle uključila u program televizije Pink, i u prazničnom izdanju ''Premijera Vikend Specijala'' progovorila o brojnim aktuelnostima.

- Ušla sam u šestoj brzini u ovu godinu, ali navikla sam da imam tempo koji je brži od uobičajenog. Kad krenem na nastup, imam utisak kao da idem u provod i zaista se najbolje provedem na svojim nastupima. Zato to ne smatram poslom, to je moja ljubav. Kad me pogodi pesma ja sam žena boem, volim trubače - priča Nataša.

Ovom prilikom otkrila je kako je proslavila Božić:

- Nisam spremala česnicu, spremala sam pogaču. To je bio užitak za mene i moje ćerke, jedan porodični čin, gde smo se dobro zabavljale i ispratile srpske običaje - kaže Bekvalčeva.

Sinoć je bilo predivno, svi nastupi ove godine su bili predivni, nemam na šta da se požalim, sem na ono našta se žali ceo svet - priča Nataša.

- Uživam u planini, bez obzira što mi je u pasošu upisan ceo svet, mi uglavnom vidimo hotel i nastup. Sa Zlatiborom nije takva situacija, uživam ovde, nije gužva - dodaje Nataša.

- Naučila sam da se odreknem očekivanja jer su me dovela do propasti, očekivanja nemam, a želje su mi da su mi deca i porodica dobri. A što se muškaraca tiče, tu su mi se želje ostvarile - zaključila je Nataša Bekvalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    9. januar 2022 | 17:04

    Nato nauci da zivis sa svojim godinama i svojim telom. Uvek ce biti mladje i lepse ali to nije poenta. Seti se cije si ti muskarce krala u njihovim godinama. I seti se: kad dobijes nesto jako je bitno na koji nacin

  • 🥔

    9. januar 2022 | 18:11

    To sa prevelikim očekivanjima treba pojasniti devojkama koje se rode lepe po prirodi,a samo na osnovu toga očekuju mnogo u životu

  • Miki Rubiroza

    9. januar 2022 | 19:32

    Evo je ova sto ode u kafic sa jednim muzem pa vidi lika u kaficu i nalozi se na njega,onda ostavi muza i uda se za lika na kog se nalozila u kaficu,pa joj taj napravi dete i prebije je......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA