Raskinuli Anja i Baka Prase? Obrisali sve zajedničke slike, on objavio tužnu poruku

- Godina mi se završila užasno loše i teško, počela je još gore i teže - poručio je Bogdan

  • 34
Baka Prase i Anja Blagojević Foto: Nikola Tomić, Instagram/anjablaa

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obrisao je zajedničke fotografije sa Anjom Blagojević, što je i ona učinila na svojim mrežama, zbog čega mnogi misle da su Anja i Baka raskinuli.

Naime, iako su oboje na Instagarmu imali brojne zajedničke fotografije, sada se njihove uspomene ne mogu naći na njihovim profilima, a Baka i Anja i dalje se prate na pomenutoj mreži.

Bogdan je na stori podelio i tužnu objavu u kojoj je naveo, između ostalog, da mu se godina završila užasno loše i teško, a da je počela još gore i teže, što će naknadno, kako je napisao, objasniti.

- Godina mi se završila užasno loše i teško, počela je još gore i teže. Objaviću sutra zašto, da vas ne crnim previše sad - napisao je Ilić na storiju i "podgrejao" nagađanja o raskidu.

S druge strane Anja, koja je sa Bogdanom nedavno napustila Srbiju, na Instagramu objavila je kadrove sa mačkama, pa su je pratioci pitali da li je kupila mačke, na šta je ona odgovorila da "ima dve mace par godina, koje su joj kod majke".

To je navelo mnoge da pomisle da Blagojevićeva više ne živi sa Ilićem i da su raskinuli, te da se vratila kod svoje mame.

Video: Baka Prase zamaskiran napustio SBPOK! Jutjuber pušten posle 4 sata saslušanja povodom Kikine smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA