≫ 

Prvo direktno oglašavanje Duška Tošića: Nisam nasilnik, nego gospodin

- Takođe smatram da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti, Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega! - poručio je Tošić

  • 33
Zlatna lopta Srbije 2021 Foto: Nikola Tomić

Fudbaler Duško Tošić prvi put se oglasio nakon što je njegova supruga pop zvezda Jelena Karleuša na Božić prijavila policiji da ju je on udario.

Tošićevu objavu i obraćanje nakon drame za Božić prenosimo u celosti:

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način.

- Kao što znate i možete da vidite ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikada se nisam time služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim!

- Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe.

- Takođe smatram da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli n energiju našem najboljem sportisti, Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega! Slično samprošao u Kini i pretpostavljam kako mu je. Budimo uz njega!

Podsetimo, Prvi osnovni sud Dušku je produžio za još 30 dana hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, a prethodno u petak 7. januara Tošiću je bila izrečena ova zabrana odlukom policije u trajanju od 48 časova, jer je supruzi udario šamar.

Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu, 7. januara, odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga i da ga zakonski goni, ali je prethodno fizički napad prijavila policiji, a nadležni su po njenom pozivu došli u njihov porodični dom na Dedinju.

Duško je u policiji dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Jelenina tetka Danijela, koja je bila prisutna tokom incidenta. 

Video: Advokati Duška Tošića izašli pred medije: Negiraju Karleušine optužbe o nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    9. januar 2022 | 23:26

    Evo ja ti sve verujem.Ali covece ti si u nevolji !Moras da se spasis.Sve pare ti je potrosila i ovo je sad sema za ostatak,da te ostavi bez icega! Predlazem da uzmes dobre advokate i podneses za brzopotezni razvod.Da pozoves svog kolegu Vranjesa ,da mu se izvinis i da ga uzmes za svedoka sa svim snimcima gologuze pevaljke koja te je ponizavala kao i cerke.Samo je Karic bio mudar,zapravo njegova majka je to sredila.

  • Anja

    9. januar 2022 | 22:30

    Gde ozeni Jelenu Karleusu covece dragi,pa sta si ocekivao…

  • 🙈🙈

    9. januar 2022 | 22:32

    Nek ti zabrane zauvek sta ce tiiii 🙈🙈🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA