Nakon Mrkine smrti vratila se snimanju: Ana došla u Grand, pa priznala kako se oseća

Na licu joj se jasno videla tuga

  • 5
Milutin Mrkonjić, Komemoracija Foto: Nikola Tomić

Nakon smrti Milutina Mrkonjića Grand produkcija obustavila je snimanje emisija a Ana Bekuta povukla se na neko vreme iz javnosti kako bi tugovala u miru. Milutin Mrkonjić preminuo je pre nešto više od mesec dana , a pevačica se i dalje oseća loše zbog ovog gubitka.

Međutim, Ana je morala da počne da radi i snima, pa se tako danas pojavila u studiju na Košutnjaku gde je nastavljeno snimanje Zvezda Granda a okupljenim novinarima:

-Tužna sam, biće prilike za priču.

Ona nije mogla da sakrije tugu na licu. Pokušavala je da se osmehuje okupljenim fotoreporterima ali joj se tuga na licu jasno videla.

Ana je sa unukom Sonjom prethodnih dana boravila u Bosni i Hercegovini gde je obišla i manastire. Ona se obratila pratiocima na Božić na društvenoj mreži Instagram rečima:

- Mir Božiji, Hristos se rodi. Mili moji, neka Hristovo rođenje donese ljubav, mir i radost u sve vaše domove i da svaku nesreću i tugu ostavi daleko iza vas. Nadam se da današnji dan provodite srećni i zdravi sa svojim porodicama i onima koje volite. Ako poznajete nekog ko je usamljen danas, pozovite ga. Volim vas i grlim- napisala je Ana na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA