Indi 10 meseci nakon operacije želuca: Ostala sam bez slezine, pankreas ne radi, ali ne kajem se

- Dešava mi se da povraćam kad mi ne prija hrana ili ako mnogo pojedem - rekla je pevačica

  • 1
Indira Aradinović Indi Indira Aradinović Indi Foto: Instagram/indy_ara_indira

Indira Aradinović Indi kaže da ima zdravstvene probleme deset meseci nakon operacije smanjenja želuca, kao i da će se sa određenim zdravstvenim tegobama nositi do kraja života.

Pevačica se bori sa mučninama, ali se i pored toga ne kaje što je bila na ovoj intervenciji, jer je doterala liniju do savršenstva.

- Dešava mi se da povraćam kad mi ne prija hrana ili ako mnogo pojedem. Ipak, ne kajem se što sam se operisala, jer sam smršala 35 kilograma. Da sam prošla kroz pakao, jesam. Lekari su mi se borili za život mesec dana posle operacije - rekla je Indi za Informer.

- Moraću da primam injekcije do kraja života. Zbog komplikacija sam ostala bez slezine, pankreas mi ne radi dobro... Više nikada neću biti zdrava, kao što sam bila pre nego što sam otišla na operaciju - priča Indi i dodaje da joj je u teškim trenucima pomogla vera.

- Stalno sam se molila Bogu! Mnogo ljudi mi je pisalo poruke i slalo pozitivnu energiju, to me je držalo kad sam padala u depresiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😱

    12. januar 2022 | 12:04

    Ne kaje se što je izgubila zdravlje zbog estetike?! 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA