Ceca: Volim da mirišem na dobar parfem, a ne na zapršku! Danas svako može da se uda

- Ne definiše ženske kvalitete samo činjenica da zna dobro da zavije sarmu i skuva pasulj - rekla je folk zvezda

  • 46
Zvezde Granda januar Svetlana Ceca Ražnatović Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović, koja trenutno uživa u srećnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, ističe da ne smatra da žena nužno treba da zna da kuva.

Kako je objasnila, smatra da danas svako može da se uda, ali da je uspeh održati brak, a to se ne postiže satima provedenim u kuhinji.

- Volim da mirišem na dobar parfem, a ne na zapršku. Ne definiše ženske kvalitete samo činjenica da zna dobro da zavije sarmu i skuva pasulj. Danas svako može da se uda, ali bitno je taj brak negovati i održati, a to se sigurno ne radi pohovanim mesom i masnom supom - rekla je Ceca, koju je majka naučila svemu, ali priznaje da to nisu stvari u kojima uživa.

- Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome, niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora - rekla je nedavno.

Ceca je otkrila kako izgleda život u vili Ražnatović na Dedinju.

- Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eleonora

    13. januar 2022 | 17:07

    Ovo je jedna tako primitivna izjava! Neke zene koje su iz malih mesta,misle da ce biti vece gradjanke ako kazu da ne vole da kuvaju,a ono kuvanje vec odavno postalo cak i trendi

  • AAT

    13. januar 2022 | 17:18

    Ovo je uvreda i za zene koje kuvaju iz ljubavi, iz potrebe ili se prosto bave profesionalno kuvanjem. To sto kaze da ne voli da kuva to je ok, ali da priva o mirisima…. jadno je. Sve se mi istusiramo, pa stavimo parfem, dakle, skroz neprihvatljivo poredjenje.

  • Bane Zemunac

    13. januar 2022 | 16:21

    Lepo sto mirises na dobar parfem ,ali moras malo i da se plaknes a ne samo spricas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA