Pala je u nesvest tokom programa uživo, a onda postala poslanica: Evo kako Sanja sada izgleda

Ovaj video se i dan-danas gleda na Jutjubu

  • 3
Sanja Nikolić Printskrin: Youtube/articlef97

Sanja Nikolić je ostala upamćena po neprijatnoj sceni koja joj se desila u jutarnjem programu kada je bila voditeljka pre skoro dve decenije. 

Naime, video isečak iz Jutarnjeg programa televizije Pink je i danas gledan na Jutjubu, a u njemu je glavni akter upravo Sanja.

Tokom programa uživo, došao je red da se i Nikolićeva obrati gledaocima. Iako je pokušala, ona se nakon samo nekoliko sekundi onesvestila i srušila na pod, a sa njom je i deo scenografije pao, ali je nije povredio.

Sanja je jednom prilikom istakla da, iako te stvari nisu poželjne, ipak se dešavaju.

- Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sanja koja je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na novom poslu ostala je tri i po godine, što je takođe bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je preko novinarskog angažmana.

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga u sekretarijatu za migracije, što je smatala privremenim pozivom.

- Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava - otkrila je tada Sanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEBRC Dragutinov grad

    14. januar 2022 | 16:49

    Eh da je ona jedina koja se onesvestila na nekom drugom mestu a probudila se kao poslanik u Skupštinu Srbije. Mada ima i onih koji još se nisu osvestili a udobno zavaljeni u Skupštinskim stolicama.

  • AHahaah

    14. januar 2022 | 16:42

    U ovoj srbiji samo padavicari uspeju do fotelje,kao i starlete!

  • Pkv

    14. januar 2022 | 17:29

    Najjaci su mi ovo dvoje sto sede kao i ne pomisljaju da pomognu , narocito ta koleginica!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA