"Zaklaću vas sve ovde": Jezive pretnje Dejana Dragojevića, pre nego što raskrvario sebi glavu

Mnogi od šoka nisu ni obratili šta je Dejan govorio dok je sebi razbijao predmete o glavu

  • 5
Dejan Dragojević Printskrin: TV Pink

Filip Car i Dalila Dragojević ušli su u žestoku raspravu u pušaonici, koja je rezultirala Dejanovim nervnim slomom, tokom kojeg je sebe ozledio.

On nije mogao da podnese što se Car unosi Dalili u lice, pa je iz revolta počeo da lomi sve pred sobom, te je staklenom flašom čak razbio sebi glavu.

Mnogi od šoka nisu ni obratili šta je Dejan govorio dok je sebi razbijao predmete o glavu, a ono što je izgovorio nije bilo nimalo naivno.

- Jel ga se ti bojiš? Puštaš da ti se neko unosi u facu preda mnom! Zaklaću vas, bre, sve ovde - vikao je Dejan i lomio sve pred sobom.

Dalila se gušila u suzama dok je gledala taj nejgov nervni slom.

- Neće dok sam ja živ niko da joj se unese u facu - vikao je Dejan, a obezbeđenje ga je iznelo iz Bele kuće svog u ranama i prevezen je u Urgentni centar.

Njemu su ustanovljene velike posekotine, za koje je priznao da je naneo sam sebi, pa su ga lekari odmah prosledili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički "stabilan" i sve pričao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provereni su bili dobri, ravnotežu je imao, nije bilo drugih povreda na telu, piše "Blic".

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

Video: Krv lipti na sve strane, najjezivija scena u Zadruzi: Dejan razbijao čaše o glavu, isekao se ceo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA