≫ 

Duško Tošić preležao korona virus: Nakon oporavka pravo u izlazak, evo gde je i sa kim

Duško je danima bio u izolaciji zbog korona virusa, a čim je dobio negativan test, izašao je u restoran

  • 39
Zlatna lopta Srbije 2021 Foto: Nikola Tomić

Fudbalski menadžer Duško Tošić peležao je korona virus, a nakon što se oporavio izašao je sa prijateljima.

Tošić je imao teži oblik korone sa upalom pluća, kako je pisao "Hello", a nakon što mu se zdravstveno stanje poboljšalo, on se ponovo testirao i saznao da više nema koronu.

Duško je danima bio u izolaciji zbog korona virusa, a čim je dobio negativan test, našao se sa društvom u jednom restoranu.

Tošić je bio sa fudbalerima Lazarom i Filipom Markovićem, a fotografiju iz restorana objavio je Filip na svom Instagram profilu. Kako izgleda, Duško se oporavio i dobro se oseća, s obzirom na to da je odmah izašao sa prijateljima.

Podsetimo, pop zvezda Jelena Karleuša na Božić ove godine prijavila je policiji fizički napad od stane supruga Duška Tošića.

Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga i da ga zakonski goni, ali je prethodno fizički napad prijavila policiji, a nadležni su po njenom pozivu došli u njihov porodični dom na Dedinju.

Duško je u policiji dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Jelenina tetka Danijela, koja je bila prisutna tokom incidenta.

Nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane PS Dušku je izrečena Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 časova. Međutim, Tužilaštvo je predložilo produženje ove mere, a sudija za prethodni postupak je usvojio taj predlog, te je sada Tošiću do 8. februara zabranjen prilazak pevačici.

Podsetimo, Duško se na svom Instagram profilu oglasio nakon incidenta negirajući optužbe i ističući da se on nikada nije služio nasiljem i da se trudi da bude gospodin.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način - napisao je on tada.

- Kao što znate i možete da vidite ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikada se nisam time služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! - saopštio je Tošić ranije.

- Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe - poručio je Duško tada.

Video: Advokati Duška Tošića izašli pred medije: Negiraju Karleušine optužbe o nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    14. januar 2022 | 23:26

    Il je on Supermen, il vi lupate gluposti. Juce bese na samrti, a danas u izlasku?

  • 534

    14. januar 2022 | 21:59

    Preležao Koronu za 2 dana? Neka podeli to sa nama kako ?

  • Silvija

    14. januar 2022 | 21:22

    Auuu ovaj Supercovek,corona,upala pluca,tuce zenu,ozdravio?Sve za 7 dana,kakve lekove imate u Beogradu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA