Andrija priznao da se Aleksandra ponekad nasmeje njegovim vicevima: "Uglavnom su glupi"

Aleksandra i Andrija su gostovali zajedno u emisiji uživo i tom prilikom priznali kako nastaju popularni klipovi koje kače na društvenim mrežama

  • 1
Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Printsrkin: TvPrva

Glumački par Aleksandra Tomić i Andrija Milošević čekaju prvo dete, a sada su zajedno gostovali u emsiji kod Marije Kilibarde na televiziji "Prva". 

Naime, Abdrija svoju trudnu devojku često "smara" vicevima. On ne bira ni mesto ni vreme kako bi joj ispričao neku svoju foru, a sada je voditeljka emisije "Sve u svemu" pitala Aleksandru kako se zapravo ona oseća dok joj njen partner priča viceve, s obzirom na to da su joj reakcije uglavnom poput hladnog tuša.

- Dok mi Andrija priča viceve... Misliš realno ili ovako? Pa to ništa nije izrežirano - rekla je Aleksandra, a zatim se nasmejala.

Andrija se odmah nadovezao, te je priznao da sve scene koje snimaju nisu planirane i da su potpuno spontane.

- Ja njoj o svemu pričam. Suštinski sam astronaut i tako putujem. I onda sve sa njom želim da podelim. Nekad se nasmeje, ali uglavnom su to toliko glupi vicevi kojima se smejemo samo Ogi Janković i ja - rekao je Andrija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA