Devojka Andrije Miloševića: Dobila sam dijabetes u trudnoći, moram da vodim računa

- Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina - rekla je Aleksandra

  • 2
Andrija Milošević i Sandra Tomić

Foto: ATA Images

Glumci i emotivni partneri Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sitno broje do trenutka kada će postati roditelji, jer bi Aleksandra trebalo da se porodi za mesec dana.

Aleksnadra je otkrila da je u trudnoći dobila dijabetes, a Milošević sa ponosom kaže da je njegova draga trudnoću herojski podnela.

- Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi- kaže kroz osmeh Andrija, a Aleksandra je otkrila da je tokom trudnoće dobila dijabetes i da je morala da vodi računa o ishrani.

- Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji - rekla je glumica i dodala:

- Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaj moram odmah da se vratim u pozorište.

Prema Andrijinim rečima dobra stvar u njihovom odnosu što niko od njih ništa ne mora da trpi.

- Kažem: "Dosadno mi je kući, ja idem negde". Ona mi kaže: "Idi čoveče". To su slobode. Ljudske stvari. Kada te niko ne ugrožava. Ali kada se čovek prepusti ljubavi i životu i međusobnom poštovanju, gde smo svi jednaki, onda sve može da funcioniše. Mi se posvađamo oko paštete. Sandra ne jede paštetu, ali to kažem kao metaforu. Mi smo kao dva deteta - ispričao je glumac u emisiji kod Marije Kilibarde na TV Prva.

Video: Andrija Milošević priča urnebesan vis, devojka mu se smorila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hana

    15. januar 2022 | 19:05

    Gestacijski dibates sam imala u obe trudnoće.Desava se, nije opasan u koliko se vodi računa. Onog trenutka kada se porodi nestaje. Svako dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA