≫ 

Vrelije od čuvene scene Merilin Monro! Karleuši zakasnila reakcija, ali je sekund opasnog atributa dovoljan!

Nemirna haljinica na Jeleni imala je bezobrazan šlic do boka

  • 31

Pop zvezda Jelena Karleuša večeras, 21. januara, održaće koncert u Dubaiju, a snimkom sa probe pred spektakl nema sumnje da je mnoge muškarce namamila i da pređu "pola sveta" i dođu na njen nastup.

Jelena je na bini izvodila svoj duet sa Azisom "Ostavljam te", a na prvi pogled u delimično provokativnom stajlingu, ali je ona dunuo vetar i "udesio" prizor koji sanja svaki muškarac.

Naime, Karleuša je na sebi imala dugu haljinu, zebrastog printa, kao i maramu na glavi , a kreacija ima ogroman i nemiran zrez do boka. Uz stajling ukombinovala je bele sandale sa visokom potpeticom.

Jelenina haljina lelujala je na vetru, a kada je zamešala "najopasnijim" atributom toliko je bila nemirna da je morala da je namesti, ali je, kako se čini, samo sekundu zakasnila.

Karleušinu haljinicu "oduvao" je vetar, a vreli kadrovi "oduvali" su čuvenu scenu Merilin Monro.

"Gori Dubai večeras!", "Boginja", "Brutalno dobro", "Najjača riba", "Ludilo", "Oduvala ","Sad niko ne sanja Merilin Monro, već JK", "Neralno dobro izgledaš", neki su od komentara.

Karleušin brutalan snimak sa probe pred koncert pogledajte u videu iznad.

Video: Karleuša uživa sa ćerkom Nikom u Dubaiju pred veliki nastup

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darija

    21. januar 2022 | 16:15

    Bože, što je dosadna više sa glupavim slikama, pogotovo u današnje vreme kada je golotinje na sve strane. Pre da se čoveku smuče žene od toliko golih g..., s...., kao da smo u mesari pa gledamo u okačene butkice, plećke... i sve su sexi, "zastaje dah", "gori internet" a one obične drtine.

  • D

    21. januar 2022 | 15:45

    Drugo i nezna samo da se svlaci

  • Aaa

    21. januar 2022 | 16:33

    A sta je sa straznjicom onolikom,ostala kod kuce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA