≫ 

Aki Rahimovski se ženio dva puta, treće dete dobio u 65. godini sa 3 decenije mlađom Slovenkom

Rahimovski se oduvek trudio da svoj privatan život drži u tajnosti

  • 2
Aki Rahimovski

Foto: Nikola Tomić

Pevač i frontmen grupe "Parni valjak", Aki Rahimovski, preminuo je danas, 22. janura, u 67. godini, objavljeno je na zvaničnim stranicama benda.

Aki je pre dve godine, sa svojom 27 mlađom devojkom Barbarom dobio devojčicu, ali su oni svoju vezu držali daleko od očiju javnosti.

- Ako može Mik Džeger u 74. godini, zašto ne bi mogao Aki - rekao je tada njegov prijatelj i član "Parnog valjka" Husein Hasanefendić Hus.

Rahimovski se oduvek trudio da svoj privatan život drži u tajnosti. Ženio se dva puta, a iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom.

U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavio u javnosti.

Video: IN MEMORIAM: Aleksandar Aki Rahimovski

Podsetimo, tužne vesti podelili su na zvaničnoj stranici grupe "Parni valjak" na Fejsbuku, a njegov menadžer izjavio je da je Akiju jutros pozlilo.

- Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Pre sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti - rekao je njegov menadžer Damir Osredečki za 24sata.

- Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski - navodi se u objavi.

"Za malo nježnosti na sve ću pristati za malo nježnosti da mogu zaspati", stoji u objavi, što stihovi hita "Za malo nježnosti", popularnog sastava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    22. januar 2022 | 14:36

    Saucesce porodici i njegovom sastavu PARNI VALJAK ! Pocivajte u miru !

  • mima

    22. januar 2022 | 15:25

    Neka ga dobri andjeli na putu bez povratka cuvaju, a njegovim najmilijim iskreno saucesce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA