≫ 

Aki se noć pred smrt čuo sa sinom kog je napustio: Njihov poslednji razgovor kida srce

Aki i Kristijan se čuli veče pre, kao što su to radili svakog dana, i nesluteći da je poslednji put

  • 3
Kristijan Rahimovski i Aki Rahimovski Foto: Instagram/kiki_rahimovski, ATA Images

Pevač Kristijan Rahimovski, sin preminulog Akija Rahimovskog, koji nas je iznenada napustio u 67. godini, slomljen je zbog vesti o odlasku velike muzičke zvezde, prvenstveno njegovog oca.

Kristijan, kog je muzičar ostavio kada je imao tri godine, užasnu vest saznao tako što mu je javila Akijeva partnerka Barbara.

Kako Večernji.hr saznaje iz izvora bliskih Kristijanu, njih dvojica su se čuli veče pre, kao što su to radili svakog dana, i nesluteći da je poslednji put. Te večeri Aki je još jednom ponovio sinu da zbog pandemije pazi na sebe i svoje najmilije.

- Vidiš da korona luduje, samo pazi na zdravlje, nemoj da pušiš, čuvaj sebe i svoje - rekao je Kristijanu Aki veče pre nego što je preminuo.

Narednog dana je s partnerkom Barbarom i njihovom ćerkom otišao na izlet u blizini Novog Mesta na kojem mu je pozlilo. Ona je odmah pozvala hitnu, ali, nažalost, kada su lekari došli već je bilo prekasno.

Podsetimo, svojevremeno se govorilo da Aki nije bio u dobrim odnosima sa sinom Kristijanom, a Rahimovski je ranije pričao o njihovom odnosu i tom prilikom je otkrio da nikad nisu bili kao otac i sin.

Video: IN MEMORIAM: Aleksandar Aki Rahimovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanMladenovic

    22. januar 2022 | 19:45

    Pocivaj u miru Aki. Jedan od najboljih vokala exYu. Neka ti je laka crna zemlja. Falices nam. Posebno sto nisi odrzao zadnji koncert u Nvom Sadu zbog ove korone. Nadam se samo da se ovo nije desilo od vakcine. Obicno se takve informacije zaobilaze kad neko premine dok da je obrnuto, pisalo bi u naslovu. Ostaces upamcen.

  • Ana

    22. januar 2022 | 20:49

    Vrhunski pevač, loš roditelj. Da napustiš dete, nema opravdanja ... Žao mi je pevača, nije mi žao oca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA