≫ 

Bila je zvezda devedesetih, a sada živi u selu i čisti štalu: Želela sam drugačiji život

Pevačica ima svoj ranč na kome živi sa porodicom

  • 8
Ivana Banfić Ivana Banfić; Printskrin: Youtube/CityRecordsOfficial

Hrvatska pevačica Ivana Banfić koja je tokom devedesetih godina bila jedna od najpopularnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije sada vodi znatno mirniji život daleko od očiju javnosti.

Ona se preselila na selo i posvetila životinjama i prirodi, a na Instagramu neretko iznenadi pratioce fotografijama sa svoje farme.

Pevačica je sve šokirala kada je objavila fotografiju na kojoj čisti štalu u dubokim gumenim čizmama.

- Samo prirodno - napisala je uz fotografiju i oduševila pratioce uz fotografiju na kojoj skuplja balegu i stavlja ga u građevinska kolica.

Ona poslednjih godina živi u selu Stara Drenčina, kod Siska, gde je sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom konačno našla mir i novi dom.

- Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo - rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

- Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo", rekla je pevačica koja često na Instagramu objavljuje fotografij na kojima se vidi kako obavlja seose radove, a sada je pokazala kako čisti štalu.

Video: Breskvica iskreno o ljubavi: Niko neće pogoditi ko je on, nije ljubomoran na Vojaža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    24. januar 2022 | 15:09

    Dok sam zivela na selu bila sam zdrava kao dren a telo izvajano od kako sam dosla u grad zbog posla upropastila sam i duh i zdravlje i telo al imam para e sad te pare dajem da povratim ono sto sam izgubila...

  • Ранч????

    24. januar 2022 | 16:41

    У Србији се каже имање у селу! Какав ранч?!

  • Boban

    24. januar 2022 | 14:01

    Svaka čast 👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA