≫ 

Dara otputovala u Istanbul, pa snimila luksuz u kojem uživa: Fanovi je napali zbog ovoga

Dara je sada na svom Instagramu podelila snimke iz skupocenog automobila, ali i pogleda iz restorana u kome je večerala

  • 0
Dara Bubamara Foto: ATA Images

Pevačica Dara Bubamara nedavno je otputovala u Istanbul gde, sudeći po fotografijama i snimcima koje deli na društvenim mrežama, uživa u kraljevskom tretmanu.

Naime, ona se odmah po dolasku brojnim pratiocima pohvalila luksuznim penthausom u kome je odsela a iz kog se vidi čitav grad.

Dara je sada na svom Instagramu podelila snimke iz skupocenog automobila, ali i pogleda iz restorana u kome je večerala. I ne samo to. Pevačica je uslikala i večeru što je umnogome razljutilo njene pratioce koji su ostavljali komentare:

"Dobro, Daro, ne moramo baš sve da vidimo", "Ljudi nemaju šta da jedu ona slika hranu", dok je bilo i onih koji su joj pružali podršku "Uživaj zaslužila si samo jako Daro" glasili su komentari.

Podsetimo, Dara već nekoliko dana uživa u Istanbulu gde je došla kakao bi napunila baterije nakon novogodišnjih nastupa. Pevačica je strastveni ljubitelj putovanja a jedna od najomiljenijih destinacija joj je Dubai odakle često postavlja slike.

Video: I izrez do pupka, i dubok šlic: Grudi Dare Bubamare samo što ne ispadnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA