Nataša Ninković i njen suprug kupili stan: Vilu na Zvezdari zamenili manjom nekretninom

Glumica je je tokom 2021. godine, osim na poslovne planove bila fokusirana i na uređenju novog doma

  • 7
Južni vetar, Ubrzanje Foto: Nikola Tomić

Tokom prethodne godine dramska umetnica imala je nekoliko značajnih promena u životu, a osim što su joj bliznaci Beograd zamenili inostranstvom, kako bi se školovali, Nataša Ninković je vilu na Zvezdari, zamenila stanom u jednom luksuznom kraju.

- Vila je bila prevelika za Nenada i njih pa je Nataša u dogovoru sa suprugom odlučila da kupe stan u jednom elitnom kraju. Pošto su joj se sinovi snašlu i inostranstvu, Nataša i Nenad su razmišljali da im kupe stan kako bi im obezbedili krov nad glavom. Njima je dovoljna manja kvadratura. Nataša voli toplinu porodičnog doma, tako da stan u kojem su napravila je da bude pravo gnezdo u kojem se oseća srećno- kaže izvor blizak glumici za "Blic".

Nataša je bila tokom 2021. godine, osim na poslovne planove fokusirana i na uređenju novog doma.

- Zamislila je kako će da izgleda stan, a onda je angažovala dizajnera enterijera koji se pozabavio uređenjem po Natašinoj ideji. Nataša je veliki perfekcionista i ništa nije prepustila slučaju. Dok nije ispalo kako je zamislila nije želela da se useli.

Inače, Nataša voli da prijatelje okuplja, a kako je ranije rekla privilegiju da je dobro poznaje samo ima odabrani krug ljudi.

- Moji najbliži, znači porodica i prijatelji. Premda, onaj ko hoće, može da vidi sve što hoće jer sam dosta transparentna - rekla je Nataša za crnogorsku “Graciju”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prosperirala...

    29. januar 2022 | 21:06

    Iz Trebinja...klasicna dosljakinja koja se udala za starijeg "biznismena"... glumica prosek...transformacija nula...Sloboda Micalovic i ona u istom rangu...lose

  • Sasa

    30. januar 2022 | 04:35

    Prosecna glumica koja je na mene ostavila jako los utisak posle njene predstave u Melburnu kada nije nasla ni sekund vremena da razmeni koju rec sa nasim narodom ili da se obrati najmladjim koji su dosli u velikom broju da da je vide. Arogancija na visokom nivou nema sta. Najvaznije je bilo pokupiti dolare od glupe dijaspore. Koga od nas interesuje njen luksuzni stan u luksuznom delu BG

  • Dara

    29. januar 2022 | 20:50

    A policitki sto se izbrukala ...???? normalno je da trosi to su muzevljeve pare!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA