≫ 

Slika koja topi srca: Brat Tamare Dragičević pozirao sa suprugom i ćerkom

Prva srećna fotografija tročlane porodice je raznežila mnoge

  • 3
Olivera Bacić, Miodrag Dragičević Foto: Instagram/miodrag_misa_dragicevic

Glumac Miodrag Gragičević  i Olivera Bacić Dragičević postali su roditelji u novembru a njihov život postao je bogatiji dolaskom ćerke Vasilise.

Vreme koje je prošlo od tada vodi se kao najsrećniji period u životima glumaca Miodraga Dragičevića i Olivere Bacić Dragičević koji proživljavaju pravu porodičnu bajku.

Otkako je stigla mnogi žele da znaju kako izgleda ćerka Miodraga Dragičevića i kako se mladi bračni par snalazi u roditeljstvu, ali oni su prilično pažljivi dok doziraju meru u kojoj s javnosti dele svoju porodičnu sreću.

Zato su se mnogi obradovali i raznežili kada je nedavno stigla i prva porodična fotografija ove tročlane srećne porodice a na njoj možemo posvedočiti kako uživaju u zimskim čarolijama i aktivnosti kao što je sankanje.

Ćerka Miodraga Dragičevića, doduše, još uvek se ne može jasno videti ali je prikazan porodični prizor ipak dovoljno neodoljiv da se razume toplina tog trenutka.

- Vasilija i Miša su me ubedili da ima luđih sankanja od onih kada sam bila dete - poručila je Olja na društvenim mrežama, a čini se da se ponosni tata potpuno uživeo u novu i najvažniju životnu ulogu. Ćerka Miodraga Dragičevića zato je sigurno u dobrim rukama, a Olivera je jednako srećna što ima takvu podršku.

Video: Tamara Dragičević u ulozi Silvane Armenulić u filmu Toma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA