≫ 

Vedrana Rudan se bolnom objavom oprostila od Ksenije Vučić: Maštala je o životu negde pokraj mora

- Inspirisala me, s njom sam bila opuštena i iskrena do kraja. Dala mi je šansu, jedna od retkih, da govorim šta mislim, uživo i bez cenzure - napisala je

  • 2

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan se emotivnom objavom oprostila od novinarke Ksenije Vučić koja je u subotu veče, 29. januara, iznenada preminula u 56. godini života.

Spisateljica je objavila emisiju u kojoj ju je Ksenija ugostila, a ispod objave je napisala:

- Ksenija Vučić je bila novinarka kojoj sam dala možda najbolji intervju u životu. Inspirisala me, s njom sam bila opuštena i iskrena do kraja. Dala mi je šansu, jedna od retkih, da govorim šta mislim, uživo i bez cenzure - napisala je na početku obraćanja Vedrana, da bi zatim dodala:

- Bila je godinama teško bolesna, sa svojom se bolešću borila neverovatnom snagom. Volela je život, svoju decu, bila je brižna ćerka, imala je snove, maštala je o životu bez kamera, negde u toplijim krajevima, negde pokraj mora.

- Umrla je. Nestali su njeni snovi onako kako će našom smrću nestati naši. Znam da bih se od Ksenijinih političkih stavova trebala ograditi, hejteri i “analitičari” nikad ne spavaju. Ksenijini politički stavovi nisu bili moji, ali politika nije jedina tema o kojoj ljudi mogu da razgovaraju. Bila je duhovita žena, smejale smo se skupa. Njena me je smrt jako, jako ražalostila - stoji u objavi.

Podsetimo, Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu.

Na čelu tužne povorke neutešno su stajali Ksenijini naslednici Milica i Danilo,njena majka kao i bivši suprug i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Video: Predsednik Vučić i sin Danilo na čelu tužne povorke: Sahranjena Ksenija Vučić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeno

    1. februar 2022 | 10:13

    Ti si bre genijalna,tako je, postoje i druge teme sem politicke. Ti si heroj u Hrvatskoj, a ne ......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA