≫ 

Ovo mora da je slučajnost: Grašova trudna devojka šije venčanicu kod Danijelinog omiljenog dizajnera

Hana će na venčanju u crkvi nositi venčanicu splitskog modnog studija, omiljenog dizajnerskog brenda Danijele Martinović (50), Petrove višegodišnje partnerke

  • 2
Danijela Martinović Petar Grašo Hana Huljić Foto: Instagram/danijelamartinovicofficial, Nikola Tomić, Instagram/hana.huljic

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) zbog korona virusa pomerili su datum venčanja. Prvobitno je planirano da sklope brak u crkvi u Splitu 19. februara i to u krugu porodice, ali će zbog mera ono verovatno biti pomereno.

Na svadbi će svakako biti Hanini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić, Petrovi roditelji Snježana i Zoran Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga i Vjekoslavina mama i dve sestre s porodicama.

Hanina kuma trebalo bi da bude njena dugogodišnja prijateljica Domenika, koju poznaje od studentskih dana.

Hana će na svadbi u crkvi nositi venčanicu splitskog modnog studija, omiljenog dizajnerskog brenda Danijele Martinović (50), Grašove višegodišnje partnerke.

Hana se navodno odlučila za romantičnu venčanicu, stilu koji neguje godinama. Iako je Danijela njihovprepoznatljivi model, i sama Hana sarađuje s poznatim splitskim brendom. Ipak, postavlja se pitanje hoće li Danijeli smetati što se Hana udaje u njihovoj venčanici za njenog bivšeg dugogodišnjeg partnera. Upućeni nam svakako kažu kako je reč o specifičnoj i delikatnoj situaciji.

Hana i Petar, kako piše 24sata.hr, kriju sve što se tiče crkvenog venčanja. Navodno su se odlučili za lokaciju koja nije toliko pristupačna fotoreporterima jer su svesni ogromnog interesa javnosti otkako se prošlog leta saznali da su u vezi.

Hana, kako se poverila prijateljima, shvata da su ona i Grašo u fokusu javnosti, najviše zbog okolnosti u kojima su se zaljubili. Petar i Hana poznaju se od njenih malih nogu, kao i Danijela Martinović. Uostalom, i sam Petar nedavno je progovorio o velikom interesu javnosti koji se stvorio oko njihove ljubavne veze.

- Hana i ja živimo decentno, ne delimo privatne detalje s javnošću. Zabavno nam je kako smo postali medijska lovina, a nismo prstom maknuli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, šta više, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmala vest da smo postali hrvatski Megan i Hari- rekao je Grašo za Večernji list.

Pošto je saznala da će njen bivši partner Petar Grašo i njegova nova devojka Hana Huljić postati roditelji, Danijela Martinović na društvenim mrežama objavila je poruku. “Kakav bi to svet bio da su neki veliki ljudi kroz istoriju odustali jer baš niko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A istoriju su menjali pojedinci, ne grupe, ne čopori...”, odlomak je iz njene knjige koji je podelila na Instagramu.

Nakon informacije da će Hana kod Danijelinog omiljenog dizajnera šiti venčanicu, usledili su brojni komentari na društvenim mrežama.

"Ovo mora da je slučajnost", "De, uzmi joj još i prodavačicu u radnji", "Ova devojka baš ima problem", "Danijela, spasila si se"...

Video: Intervju Petar Grašo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    2. februar 2022 | 02:49

    Veza , trudnoca a sad I vencanica Bojim se Graso da si ozenio Danijelinu kopiju ili nekog ko to pokusava biti. Podrzavam ljubav Ali ovo je vec previse

  • Maki

    1. februar 2022 | 18:14

    Dizajner samo za nju, njen, smesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA