≫ 

"Izgubila sam samopouzdanje, ugojila sam se 20 kilograma": Nataša Pavlović se prisetila teških trenutaka

Ipak, voditeljka "Praktične žene" je imala i lepe trenutke, što je i otkrila

  • 5
Natasa Pavlovic Foto: Instagram/prakticnazena_

Nataša Pavlović je svakako jedna od najprepoznatljivijih naših TV lica, a gostujući svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulicom" prisetila se i teških momenata iz svog života.

Naime, voditeljka "Praktične žene" se rodila u Zagrebu, a zajedno se sa svojom porodicom preselila u Beograd kada je rat počeo.

Iako ju je okolina jedne beogradske gimnazije prihvatila, ona je u jednom trenutku vodila bitku sama sa sobom.

- Izgubila sam samopouzdanje i sve, nisam imala identitet, mislila sam da nikada više neću biti iskreno i bezbrižno srećna, ali život je čudo i sve može da demantuje - rekla je voditeljka, a prenosi "Blic" i dodaje:

- Nakon godinu dana mama više nije znala šta da radi sa mnom. Skoro sam pala razred, povukla sam se i patila. Ugojila sam se 20 kilograma od depresije i danas imam traumu od gojenja jer me vezuje za jako loš period u životu. Nisam se nasmejala godinu dana i mama je odlučila da me odvede u Zagreb iako su svi govorili da nije normalna i da nije trenutak za to. - prisetila se Nataša Pavlović i nastavila:

- Tamo sam doživela silne neprijatnosti gde su me izbacili iz moje škole. Profesorka me je vukla kroz celu školu i izbacila napolje. Tada mi je postalo jasno zašto sam ja imala dvojku iz istorije kada su svi imali petice, a znala sam isto kao oni - navela je voditeljka.

Kasnije je došlo i do lepih trenutaka. Nataša je posetila svoju pozorišnu grupu gde je učila glumu, a jedna osoba ju je obradovala.

Bila je divna jedna žena koja mi je rekla:" Ne brini dete moje i ja sam se sa Desankom Maksimović dopisivala usred rata i rekla mi je da će pravo prijateljstvo uvek opstati i tvoj grad će uvek biti tvoj", i te reči pamtim do danas. Ona me je ohrabrila da nastavim dalje. To je bio prelomni trenutak tada sam shvatila i sve je krenulo nabolje - rekla je voditeljka.

Video: Influenserka na TikToku prikazala koliko se ugojila nakon karantina, pa dobila preteće poruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    1. februar 2022 | 18:32

    Koliko ovih paćenica ima koje misle da su likuše?

  • Фијук

    1. februar 2022 | 18:08

    Скоро је гостовала у некој емисији са црном-паж косом...нешто женственије одавно нисам видео

  • ime

    1. februar 2022 | 21:21

    Nadam se da se sad osećaš bolje i da je to iza tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA