≫ 

Bogdan se iselio iz Cecine vile, evo šta je radio dok je folk zvezda bila na Maldivima

Neki potezi menadžera pokrenuli su kuloarske priče da su on i Ceca okončali vezu, a potvrda je stigla nakon samo nekoliko dana

  • 10
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović okončali su jednogodišnju vezu, a raskid su potvrdili zajedničkim saopštenjem.

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - stajalo je u saopštenju.

Da se i pre potvrde dalo naslutiti da su folk zvezda i menadžer stavili tačku na emotivan odnos ukazivalo je to što je ona napustila Beograd i u društvu prijatelja otputovala na Maldive, dok je Bogdan ostao u Beogradu.

Bogdan je, na iznenađenje mnogih, spakovao stvari i nakon samo nekoliko dana otputovao na Zlatibor, odakle je kačio i snimke na društvenoj mreži Instagram.

Odmah po povratku sa zimovanja brojni fotografi uslikali su ga na koncertu Lene Kovačević u društvu atraktivne crnke za koju je ispostavilo da je njegova dugogodišnja prijateljica.

Upravo ovi potezi menadžera pokrenuli su kuloarske priče da su on i Ceca okončali vezu, a potvrda je stigla nakon samo nekoliko dana.

Podsetimo, Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović uplovili su u vezu na 16.decembra 2021. godine. Na godišnjicu ljubavi folk zvezda je dala intervju za Telegraf Jetset u kojem je rekla:

- Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije - rekla je Ceca tada.

Kako piše "Blic", Bogdan se iselio iz vile gde je živeo zajedno sa Cecom.

Video: Prva objava Bogdana Srejovića posle raskida se Cecom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA