≫ 

Srpska pevačica: "Tata mi je mnogo loše i potrebna mi je vaša pomoć. Hitno mu je potrebna krv, 0+ grupa"

- Ukoliko želite da mi pomognete javite se u Zavod za transfuziju (ulica Svetog Save, kod Hrama) i ostavite ove podatke: Petar Grabović, smešten na Prvoj hirurškoj klinici, Koste Todorovića broj 6, intenzivna nega. Hvala vam unapred od srca - napisala je Dušica Grabović

  • 4
Dušica Grabović Printskrin: Youtube/dusicagrabovic

Pevačica Dušica Grabović oglasila se na Instagramu i napisala da joj potrebna pomoć. Kako je navela, njen otac je mnogo loše i potrebna mu je nulta plus (o+) grupa,

- Dragi prijatelji, tata mi je mnogo loše i potrebna mi je vaša pomoć. Hitno mu je potrebna krv, 0+ grupa. Ukoliko želite da mi pomognete javite se u Zavod za transfuziju (ulica Svetog Save, kod Hrama) i ostavite ove podatke: Petar Grabović, smešten na Prvoj hirurškoj klinici, Koste Todorovića broj 6, intenzivna nega. Hvala vam unapred od srca - napisala je Dušica Grabović na društvenoj mreži.

Evo i njene objave.

Dušica Grabović Printskrin: Instagram/dusicagrabovic

Video: Rada Manojlović pozvala javnost da pomogne Milici Adamović: Molim vas, imamo još samo pet dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina93

    2. februar 2022 | 21:56

    Ja bih rado da pomognem, davala sam krv i za drugaricu pre 4-5 meseci, ali citam da u toku onih "zenskih dana" tj za vreme trajanja ne moze da se daje krv... Tako da ukoliko za 7 dana bude trazila i dalje krv za oca, odazvacu se da pomognem. Svako dobro!

  • Hm

    2. februar 2022 | 21:37

    Mal procenat ljudi ima tu vrstu krvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA