Jana se još jednom prisetila porodične tragedije: "Rekla sam sestri da treba srce zajedno da nam krvari"

Pevačica je još jednom istakla koliko je vezana za svoju sestru, i da je celoj porodici teško palo kada je preminuo Bane, njen sestrić

  • 0
Jana Todorović Printskrin: Toxic TV

Pevačica Jana Todorović nedavno je u "Amdidži šou" govorila o strašnoj tragediji koja je zadesila nju i njenu porodicu, a koliko joj je teško govori to da je ponovo jedva pričala o tom tužnom događaju.

Naime, Jana je rekla da je vezana za sestru i da je celoj porodici veoma teško palo kada joj je preminuo sestrić.

- Smogla sam snage, kada se to desilo. Ne možemo jedno veče da spavamo, pošto sestra živi kod mene i ostali. Svi smo na okupu i tu tragediju delimo zajedno.Sestra mi je rekla da ne želi da nama remeti život, a ja sam joj rekla "ne sestro, ovo je naša porodična tragedija", i mi moramo zajedno da delimo tugu, da nam zajedno srce krvari. Meni moj sestrić daje posebnu snagu - rekla je Jana za "Kurir".

Osim o pokojom sestriću, folkerka se osvrnula i naprijateljstvo sa Tanjom Savić.

- Tanjino i moje prijateljstvo traje godina, i sada kada je meni jedan od najtežih trenutaka u životu mnoge moje kolege su uz mene. Imala sam dosta poruka i podrške - rekla je folkerka.

Podsetimo, Bane je preminuo sredinom novembra 2021. godine kada je pevačica objavila tužnu poruku na svom Instagram profilu.

Jana ima rođenu sestru i brata. Sa sestrom je uvek bila bliska, a njen sin Branko, često je pomagao Jani oko organizacije nastupa i sve što joj je bilo potrebno vezano za posao, a koliko je pevačica bila vezana za njega, govori i podatak da mu je, kada se oženio, otvorila butik u jednom tržnom centru u Beogradu, što je bio njen svadbeni poklon Branku.

Inače, Jana je i ranije govorila kako je izuzetno vezana za svoju porodicu, kao i da im je zahvalna na podršci koju su joj pružali tokom života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA