Ovaj lift vodi u drugu dimenziju! Nestvarno izdanje JK: Beli lateks precizno istakao figuru peščanog sata

Karleuša najnovijim stajlinog još jednom pokazala da ide ispred vremena

  • 12

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je fotografije iz lifta kojim je i ovoga puta, sudeći po komentarima i lajkovima, "zapalila" Instagram.

Naime, Jelena je objavila dve nove fotografije na Instagramu na kojima je pokazala još jednu transformaciju, ali i savršenu figuru tela koja podseća na peščani sat.

Karleuša je uslikala dva selfija u ogledalu svog lifta, a sce na njoj je delovalo kao da će njime otići u neku drugu dimenziju, što su neki i komentarisali,  jer je ceo stajling potpuno drugačiji od ostalih u kojima smo je viđali, a podsećao je na Milu Jovović u čuvenom filmu "Peti element". 

Beli lateks je skroz pratio liniju tela, a otkrio stomak. Međutim, kada se okrenula, u prvom planu je ipak bila guza, rez na donjem delu je išao baš nisko, te se zadnjica blago nazirala.

"Kakva si bomba", "Ovaj lift vodi u drugu dimenziju", "Savršena si", "Baš peti element", "Koliko si zgodna", glasili su neki od komentara. 

Pogledajte pomenuto izdanje JK u galeriji ispod:

Video: Termometar u Dubaiju puca zbog Karleuše: Blještavi bikini više otkriva nego što pokriva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA