Anastasija doživela niz nesrećnih okolnosti u Dubaiju, pa "okrivila" retrogradni Merkur

Pevačica je podelila kroz šta prolazi na egzotičnoj destinaciji

  • 9
Anastasija Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović već nekoliko dana sa drugaricom uživa u Dubaiju, međutim, da sve nije kako izgleda i da su mogući "problemi u raju", priznala je Ražnatovićeva.

Naime, Anastasija i njena drugarica se nisu naspavale, a zatim su propustile let, međutim, tu se nisu završili nihovi "problemi".

- Propušten let zbog spleta nesrećnih okolnosti, čekanje 10 sati do sledećeg. Ovaj retrogradni Merkur me sabija - napisala je Anastasija.

- Platile smo nove katre, plus prekomerna težina kofera, ličimo na čergare. Spavale smo  dva sata i od pet jutros smo na nogama - dodala je pevačica.

Kao i mnoge žene, Anastasija i njena drugarica imale su prblem sa prekomerenom težinom kofera, pa su završile sa stvarima u rukama.

- Da, ovo smo mi ispred Burdž Kalife malopre, dok nosimo stvari iz kofera, koje smo morale da izvadimo, u rukama - zaklučila je Ražnatovićeva na Instagramu.

Video: Anastasija u belom čipkanom bikiniju: Neobičan dizajn dodatno ističe njenu figuru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    4. februar 2022 | 14:05

    Treba zabraniti retrogradnom Merkuru da se pojavljuje, evo napravi nam probleme, čak i ovakva zlatna deca pate… predlog Skupštini da zabrani rad tom Merkuru i proglasi ga nepoželjnim!

  • Cuj

    4. februar 2022 | 14:13

    Pevacica🤣🤣🤣🤣

  • Buda

    4. februar 2022 | 14:12

    Državo, reaguj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA