Odlaže se muzički spektakl na sajmu: Nucci, Sergej Pajić i Crni Cerak u drugom terminu pred publikom

Ukoliko kupci žele da vrate karte, novac će im biti refundiran

  • 1
Nucci Foto: Music star

Usled trenutne situacije sa korona virusom, odlaže se #starfest u okviru kojeg su Nucci, Sergej Pajić, Crni Cerak i drugi poznati izvođači trebalo da održe zajednički koncert 11. februara na beogradskom Sajmu.

Kako su naveli iz produkcijske kuće Music Star, koja organizuje koncert, kupci ulaznica će uskoro biti obavešteni o novom datumu, a kupljene karte će biti i dalje važeće. Ukoliko kupci žele da vrate karte, novac će im biti refundiran.

Iz Music Stara dodaju da kampanja "Slavimo Život - Muzikom protiv digitalnog nasilja" i dalje traje jer je nažalost nasilje sveprisutno među mladima. Tim povodom oni su pozvali influensere, poznate izvođače i sve koji imaju veći uticaj na društvenim mrežama da se, ukoliko do sada već nisu, pridruže kampanji, okače video i doprinesu u borbi protiv ovog društvenog problema.

Sergej Pajić Foto: Music star
Crni cerak Foto: Music star

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali očekuju da će koncert poznatih mladih izvođača čije pesme broje više miliona pregleda na muzičkim platformama YouTube-u i TikTok-u biti održan kada se steknu uslovi za to.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA