≫ 

Otkrivamo gde i kako živi Bogdan nakon raskida sa Cecom: Ovaj detalj je vešto "krio" tokom veze

Ražnatovićeva i Srejović nakon godinu dana veze rastali su se i ostali prijatelji

  • 11
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović Foto: Nikola Anđić, ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović i biznismen Bogdan Srejović okončali su svoju ljubav nakon godinu dana, svako je nastavio svojim putem, a Telegraf.rs otkriva gde i kako živi Srejović nakon raskida sa Ražnatovićevom.

Kako su Bodan i Ceca svakodnevno provodili vreme zajedno i snimljeni su više puta ispred njene vile na Dedinju, mnogi su pomislili da se Srejović tokom veze preselo kod pevačice, međutim, kako saznajemo, njih dvoje nikada nisu zvanično živeli zajedno, već su jedno drugo često posećivali.

Nakon raskida, Bogdan je nastavio da živi u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, gde je tokom romanse često boravila i Ceca.

- Ceca i Bogdan se nisu razdvajali tokom veze. Kad god bi im poslovne obaveze dozvoljavale, međutim, nikada nisu započeli zajednički život. Srejović je odavno iznajmio stan kod hotela Jugoslavije, tu je živeo tokom veze sa Cecom koja ga je često posećivala, a osim u njenoj vili, i u njegovom stanu su provodili dosta vremena - rekao je izvor za Telegraf Jetset.

- Bogdan nakon raskida, kao i tokom veze, provodi vreme sa ćerkicom Iskrom i posvećen je poslu, što se može videti i na njegovim drštvenim mrežama, a on i Ceca ostali su u prijateljskim odnosima - zaključio je izvor za Telegraf Jetset.

Podsetimo, njih dvoje javno nisu hteli da komentarišu raskid, ali su izdali zajedničko saopštenje pri čemu su potvrdili da je do raskida došlo.

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - navodi se u saopštenju.

Video: Prva objava Bogdana Srejovića posle raskida se Cecom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dj

    4. februar 2022 | 13:48

    Jaka stvar bas udarna vest od toliko stvari koje se desavaju vi brinete o ceci i njenom ljubavniku koga zanima samo slicni njoj

  • Čiča

    4. februar 2022 | 13:35

    Baš sam brinuo zbog njih.

  • Toni

    4. februar 2022 | 14:12

    Mlad a toliko botoksiran , šta će mu preparirana matorka treba da nadje mladu zdravu anonimnu curu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA