≫ 

Sestre Mićalović, Vojin, Nataša Ninković: Glumci se "sjatili", a Bjelina ćerka "ukrala" je sve poglede

Vrvelo je od poznatih lica u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

  • 4
JDP Alisa premijera Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SInoć je u na sceni "Ljuba Tadić" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, posle dva odglaganja, odigrana predstava "Alisa u zemlji strahova" rediteljke Eve Mahkovic.

U komadu, rađen po delu Aleksandra Popovskog, igrala je jaka glumačka ekipa, na čelu sa Milenom Radulović, Nebojšom Ljubišićem, Slobodom Mićalović, Radovanom Vujovićem, Milanom Marićem, Jovanom Belović, Ivom Stefanović, Tamarom Šustić i Denisom Murićem.

Premijeru predstave nisu propustile brojne poznate ličnosti. Uglavnom to su bile glumačke zvezde. Glumica Sloboda Mićalović imala je veliku podršku iz publike od svojih dragih osoba, supruga Vojina Ćetkovića, se sestara Dragane i Mirjane.

Naravno, u publici je bilo još glumica i glumaca. Andrija Milošević bio je dobro raspoložen, a pre premijere popričao je sa Vojinom Ćetkovićem, Tihomirom Tikom Staniće, te Mimom Karadžičem.

Premijeru nije propustila ni Nataša Ninković, kao ni Vaja Dujović, Ana Franić, Bojana Stefanović, Branka Petrić, Milena Živanović, Jasmina Trumbetaš Petrović...

Tamara Dragičević bila je u društvu ćerke Dragana Bjelogrlića, a prelepa Mia privukla je pažnju svih prisutnih.

Kako su pričali, Mia je očarala sve prirodnom lepotom, neuopadljivom šminkom i atraktivnim stajlingom. Pohvale je dobila i Tamara, koja je bila u odvažnom crvenom kaputu.

Takođe, bili su tu Boris Isaković, Ivan Zekić, Nebojša Bradić i ostali. Glumac Goran Bogdan došao je sa svojom novom-starom devojkom, koleginicom Jovanom Stojiljković.

Pogledajte galeriju, i napišite nam ko je imao najbolji stajling?

Video: Tamara kao princeza, Anđelka nije primetila da joj je haljina nestašna: Premijera filma Toma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    4. februar 2022 | 19:55

    Nabrajate glumce pa prvo onu Milenu Radulovic pa Slobodu Micalovic???!

  • Dosta bree

    5. februar 2022 | 06:23

    U svakom filmu i seriji glume samo Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic vec 20 godina... kao da su jedini glumci u Srbiji🙄. Ne mogu vise da ih gledam, gotovo!

  • Nona

    6. februar 2022 | 17:40

    Tihomir Stanic!😉ps.A ova sestra Slobodina,Dragana to tripuje da je nesto,al nemas sestro harizmu ni sexipil,pogledaj Natasu Ninkovic,sa tim se radjas.Zena odise sexipilom, vrh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA