Srbi su "ludeli" za njom! Čuvena Kasandra (48) pokazala savršenu liniju, a dekolte je posebna priča

Mnogobrojni komentari ispod najnovije fotografije govore samo jedno - glumica izgleda prelepo

  • 6
Coraima Torres Koraima Tores Foto: Instagram/lacoraima

Koraima Tores je glumica koja je krajem devedesetih godina prošloga veka bila prava senzacija u Srbiji, jer je osvojila srca gledalaca kada je glumila čuvenu Kasandru u istoimenoj seriji.

Lepa glumica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a pogotovo na Instagramu, gde redovno objavljuje svoje fotografije.

Poslednjom objavom je očarala mnoge, a za sve je "kriva" uska crna haljina koja je istakla njen struk, ali i dekolte.

"Koliko savršena žena", "Prelepa si", Divna Kasandra", "I dalje slamaš srca", "Prezgodna si", samo su neki od mnogobrojnih komentara, a ono što je zanimljivo da glumica često i odgovara na njih i to emotikonima srca.

Inače, Koraima Tores rođena je 6. juna 1973. godine u Valensiji, a karijeru je započela osamdesetih. Svoju prvu ulogu odigrala je u telenoveli ''Alondra'' koja se kod nas emitovala tek nakon ''Kasandre''.

Na snimanju serije ''Sinovi i ogledala'', Koraima je upoznala glumca Nikolasa Montera sa kojim se venčala i ima sina Manuela.

- Kasandra je u mnogome promenila moj život. Zahvaljujući njoj otišla sam da radim u Kolumbiju, gde sam se udala i zasnovala porodicu. Tačnije, moj život može se podeliti na period pre i posle Kasandre - izjavila je glumica jednom prilikom.

Video: Prelepa makedonska glumica Sara Sandeva igra zanosnu Sofku u Nečistoj krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    4. februar 2022 | 19:47

    Mladje plastikanke da joj pozavide. Prelepa❤️

  • Gile

    4. februar 2022 | 19:35

    Prelepa bila i ostala❤️

  • Zeljko ex JSO

    4. februar 2022 | 18:53

    Bez Kasandre i Ljovisne,srbski narod oće da svisne!Secam se kažem sinovcu tad je imao nekih 12 godina,idi mi u prodavnicu a on će na to:,,Ne mogu čiča gledam seriju”!Jedina osoba u ulici koja nije gledala to sam ja.Kažu baksuz!Ima istine?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA