≫ 

Hit scena na proslavi! Pevač nije verovao šta vidi: "Gošća stavila 50 evra na harmoniku, a uzela 100"

Pevač od smeha nije mogao da gleda u nju, pa se okrenuo, maltene prestao da peva, dok je harmonikaš sve pratio pogledom prepunog iznenađenja

  • 0
Nihad Alibegović Printskrins: Youtube/grand

Folker Nihad Alibegović ispričao je detalj sa njegovog poslednjeg nastupa za doček Nove godine koji ga je u isto vreme i šokirao i nasmejao.

Naime, oko 12 sati na sam ulazak u Novu godinu došla je grupa ljudi, uredno su platili ulaz, svi doterani, u firmiranoj garderobi, veselili se, igrali, pevali. Onda se desilo da je mlada žena iz pomenutog društva, koje inače nije štedelo na bakšišu, prišla harmonikašu, stavila 50 evra na harmoniku, a uzela 100 maraka, piše "Express".

Nihad od smeha nije mogao da gleda u nju, pa se okrenuo, maltene prestao da peva, dok je harmonikaš sve pratio pogledom prepunog iznenađenja.

Čim su seli za sto Nihad je rekao da otvara menjačnicu, zapravo tako će pisati na harmonici - mjenjačnica. Svi su u suzama bili od smeha.

- Svašta sam doživio u karijeri, po kafanama, klubovima, diskotekama, ali ovako nešto nikada. Estrada je bukvalno u suzama kada su doznali za pomenuti događaj. Najsmešniji detalj bio je da je ona prišla harmonikašu kao da je on rekao da zameni novac. A on u šoku - kazao je Nihad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA