≫ 

Užasan snimak kruži mrežama: Dalilu bivši dečko ošamario, ona pala od siline udarca

Njihova veza bila je i te kako burna i napeta, a onda je u jednom trenutku situacija eskalirala, te je on i nasrnuo na nju

  • 10
Dalila Dragojević

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Zadrugarka Dalila Dragojević postala je poznata javnosti kada se pojavila u rijalitiju "Parovi", u jednoj od sezona odnela je i pobedu, a sada se pohavio snimak koji je sve šokirao.

Naime, na društvenim mrežama kruži video iz rijalitija "Parovi" kada je Dalilu ošamario tadašnji dečko Mladan Vuletić.

Tokom boravka u rijalitiju, započela je emotivni odnos sa Mladenom Vuletićem. Njihova veza bila je i te kako burna i napeta, a onda je u jednom trenutku situacija eskalirala, te je on i nasrnuo na nju.

Snimak na kom Mladen udara Dalili šamar kruži i šeruje se društvenim mrežama,i  to samo nešto kasnije pošto je Dragojevićka iznela ispovest o tome da su je bivši momci maltretirala.

- Momak je bio u vezi sa Dalilinom dobrom drugaricom, ona je videla da ima para, pa ga je preotela. Dalila je mene napala što sam joj udario tri šamara, ja sam se izvinio. Pokajao sam se. Momci pre mene, svi su ubijali boga u njoj. To nisu bili šamari, nego šake, šutiranja. Svi su to priznali. Jedna diskoteka u Tuzli je svaki vikend imala problema sa njom i jednim momkom jer ona je toliko bezobrazna - rekao je Vuletić ranije.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ozenjena_jahacica_apokalipse је поделио/ла објаву

 

- Ona nema prijatelja. Van rijalitija nema sa kim kafu da popije. Nju niko ne voli, svi su mi govorili luda žena, bezobrazna i pre svega puna zla. Totalno je zastranila. Ne znam da li se ona takva rodila ili je to majka napravila od nje - ispričao je tada Mladen.

Video: Car opet isponižavao Dalilu: Uhvatio je za vilicu, pa je isterao iz kreveta! Neće da mi glumi Maju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA