≫ 

Đani o poznanstvu sa Veljom Nevoljom: Ponašao sam se šmekerski, gledao sam da "zapalim"

- Nisam glumio budalu da ne dobijem dlanove bezveze - ispričao je Đani

  • 8
Radiša Trajković Đani, Veljko Belivuk Foto: ATA Images

Popularni pevač Radiša Trajković Đani pored toga što je jedan od najpoznatijih i najtraženijih pevača kod nas, on je i veliki fan fudbalskog kluba Partizan.

Đani je pričao o ljubavi prema klubu koju mu je usadio usadio, koji je takođe bio vatreni navijač Partizana, a tom prilikom otkrio detalje svog poznanstva sa Veljkom Belivukom.

- U mojoj kući svi navijaju za Partizan, sem moje supruge Slađe. Moj sin je takođe veliki fan Partizana. Volim da navijam, i sa svim sportistima sam super. I sa Zvezdom, Partizanom i Radom - rekao je Đani.

Ispričao je i da je pevao na slavljima većine naših sportista poput Dekija Stankovića i Kolarova, a otkrio je i da poznaje Veljka Belivuka, nekadašnjeg vođe navijača Partizana, grupe "Principi", za kog kaže da je bio redovan gost na njegovim nastupima.

- Sve ih poznajem, dolazili su i po klubovima gde sam ja pevao. Ja sam šmekerski sa svima njima bio, uvek sam gledao da "zapalim". Nisam glumio budalu da ne dobijem dlanove bezveze - ispričao je Đani.

Priznaje i da je par puta imao zbog njih nezgodne situacije na nastupu.

- Ako nešto mrzim to je nasilje. Zatekao sam se par puta. Ti klinci su malo pokvareni danas. Razbijaju čaše, prosipaju piće, njih upozore par puta i posle se čude što ih prebije obezbeđenje. Gledam svoj sto, pijem svoje piće i to je to - rekao je Đani za Kurir i dodao:

- Nisam nikada imao problem sa navijačima, slabo sam i pevao za njih. Uglavnom su dolazili na moje nastupe oni. Ja ne volim to nasilje, ali to su njihovi životi. Bukvalno sam fer prema svima. Ako me neko zamoli da otpevam još neku pesmu više, ja to uradim.

Video: Đani hospitalizovan: Poruka pevača po izlasku iz bolnice, morao da otkaže nastupe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    6. februar 2022 | 21:54

    Svi cete vi jednog dana gledati da zapalite

  • Nije nego

    6. februar 2022 | 22:56

    Aj ne lupetaj, sad se svi perete. Zaboravio si ono, grljenje, ljublene, gde si brate moj. A da i samo pesma za mog brata Velju. Bolje pevaš nego što lažeš.

  • 😂

    6. februar 2022 | 22:52

    Djani smeker 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA