≫ 

Dalilin otac očajan nakon Carevog poniženja i šutiranja: Moram da izvadim ćerku dok je čitave glave!

- Rekao bih joj da se okani tok smeća, to nije čovek uopšte, ti da pljuješ nekoga u lice i da se iživljavaš, idi tamo kući svojoj pa se iživljavaj - ispričao je Huso

  • 2
Huso Mujić,Dalila Dragojević, Filip Car Foto: Telegraf.rs, Pink TV

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević oglasio nakon fizikog obračuna između njegove ćerke i Filipa Cara i otkrio kako on gleda na trenutnu situaciju u rijalitiju.

- Nisam dobro, kako ću biti, bolestan sam, kako da budem - rekao je Huso i dodao da ne prati Zadrugu.

Na pitanje da li zna da je u četvrtak došlo do fizičkog obračuna između Dalile i Filipa, kao i da je Filip kažnjen tromesečnim honorarom Huso je dao odgovor uznemiren.

- Džabe što je kažnjen, da li treba da je ubije i prošli put tako pravi rijaliti to gledaju svi, ne može oka da otvori od njega - rekao je Huso, a onda otkrio kako reaguje na to što je njegova ćerka Filipu dopustila takvo ponašanje:

- Dopustila, dopustila jeste, ali ne sme on tako da se ponaša, da joj psuje majku i oca i one koju nemaju nikakve veze sa tim - rekao je Mujić, a onda otkrio šta bi rekao Dalili sad da može:

- Rekao bih joj da se okani tok smeća, to nije čovek uopšte, ti da pljuješ nekoga u lice i da se iživljavaš, idi tamo kući svojoj pa se iživljavaj.

Kada je reč o Dejanu Dragojeviću, upitali smo Husa da li i dalje podražava Dejana kao i kako mu se čini "novi Dejan", kao i kako gleda na to što više ne lupa po "Zadruzi".

- Sigurno da mi je drago, ja ne mrzim Dejana. On će uvek ostati u mom srcu, kakav je bio takav je i ostao. Ja njega i dalje podržavam, šta mi smeta dečko, on ništa loše nije uradio, žao mi je kada se lupao, nisam mogao da mu pomognem - rekao je Huso i dodao da je će ovih dana kontaktirati ambasadu kako bi pokušao da Dalilu izvadi iz rijalitija dok je još čitave glave.

- Moraću u ponedeljak da idem ili da kontaktiram ambasadu, da izvadim dete dok je još čitave glave - rekao je Huso za "Republiku" i dodao:

- Moram nešto uraditi vidite šta se radi tu, niko ništa ne pomaže, svi gledaju.

Video: Car opet isponižavao Dalilu: Uhvatio je za vilicu, pa je isterao iz kreveta! Neće da mi glumi Maju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E moj ti

    6. februar 2022 | 23:34

    Ona to njemu sve dopušta. Da je pametna, kao što nije, pobegla bi sama od njega.

  • Рус

    7. februar 2022 | 09:54

    Huso,zar ne vidiš da joj je to fetiš.. Onaj joj lupao samare, ova je pljuje i davi, ona to voli. Zato je Deki i nije zadovoljio jer je čuvao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA