≫ 

Ovo je stan iz kog se iselila voditeljka sa troje dece: Ostavila ga je bivšem suprugu

- Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački - rekla je ona

  • 12
Marija Veljković Printskrin: Youtube/Marina i Kristina- TJD

Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković nedavno se sa troje dece iselila iz stana u kome je živela sa suprugom sa kojim je u procesu razvoda braka. 

U porodičnom stanu na Dorćolu Marija Veljković i Milan Milovanović živeli su zajedno sa svoje troje dece, uprkos pokrenutoj brakorazvodnoj parnici.

Cilj voditeljke i arhitekte bio je da njihovo troje dece shvati da će čak i kada se rastanu njima oni uvek biti mama i tata.

Dom Marije Veljković i Milana Milovanovića za supružnike koji još nisu zvanično razvedeni bio je mesto kompromisa, a za mališane bio je i ostaće oaza ljubavi.

Ušuškan, funkcionalan i topao stan, osmišljen je tako da svakom članu porodice u njemu bude prijatno, a mališani imaju, svako svoj omiljeni kutak.

Podsetimo, voditeljka je otkrila da se preselila sa decom.

- Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - ističe ona.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - pričala je Marija.

Video: Marija Veljković: Roditelji, slušajte svoj instinkt, niko ne može da zna bolje od vas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ја

    7. februar 2022 | 17:06

    Добро више,данас се развело ко зна колико жена,па немају ни девојачки стан и о њима се не пише..њен живот,њена ствар..видитељка па шта сад!!!!

  • Radovan

    7. februar 2022 | 17:09

    Cekaj, a ciji je stan na papiru? Jel to njihov, bas njihov stan stecen u braku, ili je vec bio njegov. Mislim posto ona naglasava da ona ima svoj devojacki, jel ovo njegov stan, momacki valjda? Ako je njegov, ne znam sto ga zove "nasim" stanom. Pa zeno, nema vise vas. Sad nema vise vase, nego tvoje tvoje, njegovo njegovo. Nazalost, mnoge zene tako i gledaju, ono sto je bilo njeno je njeno, a njegovo sto je bilo je ispade zajednicko.

  • UF

    7. februar 2022 | 18:13

    Davite,razcedenim zenama koe se promovisu i stimulisu druge...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA