Pevaču ugradili balon u želudac: Sloba Vasić se oglasio nakon operacije i otkrio kako se oseća

Pevač je želeo da smanji želudac kako bi izgubio kilograme

  • 6

Pevač Sloba Vasić bio je na operaciji gde su mu ugradili balon u želudac, koji se nosi šest meseci, a fotografiju iz bolničke postelje je objavio na Instagramu. 

Naime, pevač je planirao da smanji želudac, ali zbog nedavno preležane korone, taj zahvat nije bio moguć, pa su se odlučili na ovu opciju.

- Sve je prošlo kako treba. Osećam se dobro i nemam bolove. Zahvalna sam celom timu na čelu sa doktorom Dejanom Veličkovićem. Ovo je samo prvi korak ka mršavljenju, jer me na leto, kada izvadim balon čeka operacija smanjenja želuca, koju sada nismo mogli da uradimo zbog mog trenutnog zdavstvenog stanja. Moram da se zahvalim svima za podršku. Sada je sve na meni, moram se pridržavati dijete, čeka me par dana odmora, a nakon toga punom parom krećem sa novim pesmama I druženjem sa publikom, što jedva čekam - rekao je Sloba za "Kurir", nekoliko minuta nakon zahvata.

- Ugradili su mu balon, nisu mu smanjivali želudac. Operacija je trajala pola sata, tražio je da ga uspavaju, iako je ovaj zahvat mogao da prođe bez lokalne anestezije - rekao je izvor za Kurir.

Podsetimo, Sloba je želeo da smanji želudac kako bi izgubio kilograme. On je ranije išao na pregled sa suprugom, a sada se odlučio na drugu opciju.

Video: Sloba Vasić zaprosio bivšu misicu na luksuznoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MUJO

    7. februar 2022 | 17:44

    Umesto što si ugradio balon bolje da si smanjio kašiku.

  • Boban

    7. februar 2022 | 16:32

    Mislio sam da si pametniji od onog Lazića.

  • Maja

    7. februar 2022 | 18:06

    0restanite da zderete i da se alkoholisete, malo vezbe i balansirana ishrana za promenu....ali lakse je seci zeludac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA