≫ 

Tamara o braku sa Petrom: "Drugarica mi je rekla da ne zna kako ih ne ostavimo"

- Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. To te zatekne i nisi spreman - rekla je Tamara

  • 1
Premijera filma Ajvar Foto: ATA Images

Glumica Tamara Dragičević otvoreno je govorila o braku sa kolegom Petrom Benčinom, naslednicima, ali i svom pozivu.

- Petar mi nije bio simpatija dok nisam shvatila da sam ja njemu. (smeh) Bilo ga je odjednom mnogo oko mene. (smeh) U tom našem viđanju desila se zanimljiva situacija da smo oboje bili na kastingu kod Ljubiše Samardžića za "Miris kiše na Balkanu". Ljubiša je proveravao za šta sam ja, koju ulogu da mi da. Ja sam završila i srećem Petra, ali mi se mimoiđemo - rekala je Tamara.

- Petar uđe kod Ljubiše i Ljubiša se vrati i kaže: "Tamara, Tamara, srećo, samo se vrati da vas vidim zajedno". I ja se vratim, uloge da budu u paru. Mi smo sedeli kod Ljubiše sat vremena, završili i onda krenuli kući zajedno. Pričali i pričali, bilo je leto, jako topao dan, oko 40 stepeni. Mi smo šetali, pa smo napravili pauzu da sednemo na piće. Tada nas je video kolega Goran Šušljik i kao očima pokazuje - ispričala je glumica u emsiji "Balkanskom ulicom" i nastavila:

- Ali zaista nije bilo nikakvo muvanje, samo smo kao kolege seli i popili piće. Bilo mi je neprijatno što smo toliko šetali. I onda sam ispričala mami: "Nešto se čudno desilo, sa kolegom Petrom Benčinom sam baš dugo šetala i pričala, a ne znam da kažem da li mi se sviđa". Nešto me je vuklo. Nakon toga sam se Petru svidela i bio je sve češće u našem društvu. Poljubio me je na Novom Beogradu prvi put, blizu reke. A zaprosio me je na moru. Bilo je baš divno. Mislili smo da svadba neće moći da to nadmaši.

Na pitanje koje sličnosti imaju, a koje razlike toleriše između nje i Petra, odgovorila je:

- Sličnosti su te da smo vaspitavani slično. I to da potičemo iz velikih porodica. Vrednosti koji su Petrovi i moji roditelji negovali, gajili i prenosili nama iste su ili slične. Imamo nas dvoje slične poglede na stvari koje nas okružuju. A isto tako, dosta smo različiti u mnogim stvarima. Prvo u poslu.

Tamara, koja sa Petrom ima ćerku i sina, se zatim osvrnula na to koliko se odnos između partnera promeni kada se rode deca.

- Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. To te zatekne i nisi spreman - rekla je Tamara.

- Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: "Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega". Mi smo imali pomoć, moje mame i Petrove mame, da završimo sve što želimo. Zbog tih stvari sam se vratila posle dva meseca da igram. Da se ne osetim kao žrtva, sve je na meni, jadna ja. Ni za koga ne bih bila dobra. Ni deci, ni Petru - iskrena je bila glumica.

Video: Tamara Dragičević u ulozi Silvane Armenulić u filmu Toma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA