≫ 

Bahatom vozaču zlatnog "poršea" oduzeta još jedna kola!

Vozilo je zbog sumnje upućeno na vanredni tehnički pregled

  • 54
Nikola Keljanović Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva, Printskrin: Telegraf TV

Nikoli Keljanoviću, koji je poznat po bahatoj vožnji, danas, 7. februara oduzet je još jedan automobil, marke "mercedes", saznaje Telegraf JETSET.

Nikolu je policija zaustavila na Novom Beogradu oko 14 časova.

Vozilo je zbog sumnje upućeno na vanredni tehnički pregled, nakon čega su ustanovili da automobil nije tehnički ispravan.

Na automobilu nije bila prednja tablica, a farovi, odnosno svetla, bila su ljubičaste boje.

Vozilo su zadržali u policijskoj stanici.

Podsetimo, Keljanoviću su u februaru prošle godine oduzeli dva automobila zlatni Porše i džip porše "kajen", koja su mu nakon nekoliko meseci vratili.

"Ćaletov sin" često snima dok vozi i krši zakon, a očigledno to radi namerno i iz zabave bez obzira na posledice koje mogu uslediti.

Na Jutjubu mogu se mogu videti njegovi silni snimci njegovog divljanja - bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera time što ide direktno ka njima, pa naglo skrene, novcem u kolima.

Inače, džip porše "kajen" zaustavljeno je prošle godine zbog sumnje da je naknadno prepravljeno prednje vetrobransko staklo, te upućeno na vanredni tehnički pregled i policijske provere nakon čega mu je oduzeto.

Policija je vlasnika zlatnog Poršea zaustavila i početkom februara porpošle godine u Zemunu, gde je i oduzela tablice i vozilo.

Video: Dečko iz zlatne panamere nas je provozao mercedesom sa kristalima: Bela mečka sija kao disko kugla

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas severa

    7. februar 2022 | 22:52

    Niko da pohvali policajca što je imao smelosti da se suprotstavio tatinom sinu?!

  • Stevan

    7. februar 2022 | 23:03

    E moja policijo !?! Skinite i bacite tu uniformu kad "neko" nepoštuje vaš rad i žrtvovanje. Pa dali će neko konačno stati na put i pohapsiti te korumpirane sudije koje od bahatih prave NARODNE HEROJE po izlasku iz sudnice. Bitno je da osude neku sirotinju ili penzionera za neplaćen račun od par hiljada din. pa mu pošalju i izvšitelje da mu pokupe i ono malo muke što ima, a ovakima još operu, srede i vrate vozilo kojim je zbog bahatosti moglo nastrdati nečije dete. E moj Boro vrati se iz Slovenije pa im svima odpevaj "pogledaj dom svoj andjele"

  • Srbin

    7. februar 2022 | 23:17

    Uzmite mu dozvolu, i rešena stvar. Bahatom vožnjom se skupljaju negativni poeni, ili ? Gospodine Okanoviću, izjasnite se, kao što znate i za neke ne toliko bitne stvari da se oglašavate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA