Oglasila se majka preminule jutjuberke : "Već je dva meseca prošlo kako naše Kike nema... Očajna sam"

Fali nam dosta informacija, ali nam one nisu dostupne - napisala je ona Nataša Đukić

  • 0
Kristina Đukić Kika

Foto: Instagram/kikax3

Jutjuberka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u svom stanu 8. decembra prošle godine, a tim povodom se sada, nakon tačno dva meseva, oglasila njena majka Nataša Đukić.

Kikina porodica se nije oglašavala nakon smrti, a li s obzirom na količinu poruka koje su dobijali od pratioca koji očekuju odgovor, njena majka Nataša je smogla snage jer nije želela da ih ostavi u tišini pa se prvi put oglasila nakon sahrane na Instagramu i poslala jasnu poruku, da će uskoro imati sve potrebne informacije, te da će krivac odgovarati.

- Već je dva meseca prošlo kako naše Kike nema. Svakoga dana dobijam na desetine pitanja šta se i kako desilo i zašto se ne oglašavam, ali ključnih odgovora nema niko u porodici. Iako je prošlo dva meseca, još uvek nije došao toksikološki nalaz, a od policije nismo dobili nikakve informacije po pitanju istrage, ni šta se desilo kobne noći. Fali nam dosta informacija, ali nam one nisu dostupne - napisala je ona i dodala:

- Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije, oglasiću se povodom svega, pošto ne želim da vas ostavim u tišini i odgovaraće ko treba da odgovara. Besna sam, očajna i potpuno slomljena - napisala je u Instagram objavi vidno potresena Nataša Đukić.

Podsetimo, Kristina Kika Đukić rođena je u Beogradu, 25. jula 2000. godine gde je živela i radila kao jutjuberka i influenserka.

Video: Sahrana Kike Đukić: Porodica skrhana od bola prima saučešća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA