≫ 

Mina Kostić o tuči sa Indi: Sramota me je! Popović me je tada pitao samo jedno

- To je bila jedna velika provokacija s njene strane, ja nisam ni znala, niti me je interesovalo, niti smo se ikad družile - rekla je pevačica

  • 0
Mina Kostić Indi Aradinović Foto-montaža: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Pevačicu Minu Kostić tokom karijere prati jedan skandal koji bi najradije izbrisala iz svoje prošlosti, a to je tuča s koleginicom Indirom Aradinović Indi na Grandovom festivalu 2008. godine.

Mina se sada osvrnula na ovaj događaj, te navela da se kaje zbog toga što se fizički obračunala sa Indi.

- Sramota me je. To je bila jedna velika provokacija s njene strane, ja nisam ni znala, niti me je interesovalo, niti smo se ikad družile. Verovatno ju je neko posavetovao da me tako iznervira i isproziva, i ja uopšte nisam razmišljala gde sam i pala mi je roletna - rekla je Mina u "Grand magazinu", pa dodala:

- Sećam se da mi je Saša rekao: 'Hoćete da se pomirite?', ja rekoh: ''Molim?'. Nije mi palo na pamet. Samo me je posle pitao da li mogu da izađem na scenu da pevam, što sam naravno i učinila.

Mina kaže da je to jedina situacija zbog koje ju je i danas sramota.

- Bože moj, dešavaju se te stvari. I Lepoj Lukić se to dešavalo u njeno vreme. Ja se zbog toga jako kajem i jako mi je žao što sam tada tako odreagovala... - ispričala je Mina.

- Sada s ove tačke gledišta ne bih tako nikada odreagovala, baš bih iskulirala. To mi je jedina stvar u karijeri zbog koje me je sramota, ali sve je za ljude - rekla je pevačica.

Video: Mina Kostić: Kad čujem Džejevu pesmu plačem. U njegovoj ćerki vidim njega...

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA