≫ 

Nataša odbila Marininu pesmu koju je pisala za nju: Ovaj hit joj je tada "uzela" ona

Iako je Marina napisala pesmu baš za nju, Nataši se nije dopalo značenje naziva numere

  • 2
Nataša Bekvalac Marina Tucaković Foto-montaža: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Popularna pevačica Nataša Bekvalac otkrila je detalje iz prošlosti o kojima dosad nije pričala, a tiču se jedne njene odluke u karijeri.

Naime, Nataša je odbila jednu numeru koju je pokojna autorka ogromnog broja hitova Marina Tucaković napisala specijalno za nju.

U pitanju je pesma "Lutka", koju je snimila njena koleginica Katarina Grujić, a koja samo na Jutjubu beleži više od 32 miliona pregleda.

- Ne volim ja to - lutka. Lutka je lepa, nema osećanja, ćuti. Zato sam i odbila jednu pesmu koju su Marina Tucaković i Damir Handanović napisali za mene - rekla je Nataša.

- Posle toga je tu pesmu otpevala jedna moja koleginica i postala je hit. Nikad ovo nisam rekla, otpevala je Katarina Grujić - rekla je Nataša za "Kurir", kojoj nije krivo što je propustila potencijalni veliki uspeh.

Podsetimo, Nataša je godinama unazad sarađivala sa Marinom, a upravo neke od njenih najvećih hitova napisalaje joj je ona.

Video: Poslednji oproštaj od Marine Tucaković: Estrada se oprašta od tvorkinje najvećih hitova

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA