≫ 

Ana Brnabić: Bila sam divlje dete posle gimnazije, organizovala sam rejv žurke

- Bilo nam je lepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu... - ispričala je premijerka

  • 6
Ana Brnabić Printskrin: TV Pink

Premijerka Srbije Ana Brnabić tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" govorila je o svom privatnom životu i detaljima koje mnogi nisu znali.

Naime, Ana je išla u Petu beogradsku gimnaziju i kako je navela, to joj je najlepši period života. Priznala je i da je bila, kako je rekla, divlje dete i da je organizovala rejv žurke.

- Studirala sam u inostranstvu, ali sam ovde išla u Petu beogradsku gimnaziju, i to mi je najlepši period života. Bilo mi je super društvo, iako je teška gimnazija. Trenirala sam plivanje. U Petu su išli i Siniša Mali, Sale Antić... - rekla je premijerka.

- Bila sam divlje dete posle gimnazije, pravila sam gluposti. Samo izlasci, noćni život... Tada sam organizovala rejv žurke. Bilo nam je lepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu... - ispričala je Ana Brnabić.

- Onda su moji roditelji rekli da, kad mi nismo mogli da te smirimo, ideš u inostranstvo. U Srbiju sam se vratila 2002. Uvek sam znala da ću se vratiti, jer nema lepšeg mesta od Srbije. Ovde mi je dom. Sve moje je ovde - navela je Ana.

Zatim ju je voditelj Ognjen Amidžić pitao zšto sada ne napravi rejv žurku, a premijerka je uz osmeh odgovorila:

- Možda 4. aprila.

Video: Brnabić: Održavanje koncerata suprotno svim pravilima i merama

(Telegeraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA