≫ 

Nikada viđene fotografije iz detinjstva Ane Brnabić: Ovako je izgledala kao devojčica

Na fotografijama koje su prikazane, premijerka Brnabić je pozirala sa bratom, osim na jednoj slici gde se može videti i njihova majka

  • 9
Ana Brnabić Printskrin: TV Pink

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde su prikazane premijerkine fotografije iz detinjstva koje javnost nije imala priliku da vidi.

Na fotografijama koje su prikazane, premijerka Brnabić je pozirala sa bratom, osim na jednoj slici gde se može videti i njihova majka. Ana je istakla da je u sjajnim odnosima sa svojim bratom, kao i da je samo 15 meseci razlika između njih dvoje.

- To smo brat i ja. Ja sam '75. Ovo je negde '80. godina - rekla je premijerka.

Prikazana je i fotografija na kojoj se vidi Ana Brnabić dok kao devojčica čita novine, nakon čega je premijerka izjavila da je već tada počela da se zanima za politiku.

- To ja čitam novine, već tada sam bila zainteresovana za politiku i za dnevne političke događaje - kazala je Brnabić.

- To smo brat i ja sa mamom. To su ti tepisi. Moj brat je u tu hulahopkama, da mogu godinama da ga zezam, posle ove emisije - objasnila je Ana kroz osmeh.

Video: Ana Brnabić prva primila Fajzerovu vakcinu protiv korona virusa

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA