Miroslav Ilić otkrio detalje drame nakon suđenja sa Mirjanom - evo kako se oseća

- Osećam se odlično, zdrav sam kao dren - rekao je on

  • 3
Miroslav Ilić Printskrin: TV Pink

Miroslav Ilić otkrio je kakvo mu je zdravstveno stanje nakon što se u medijima pojavila informaija da mu je pozlilo nakon suđenja sa Mirjanom Antonović.

Popularni pevač tvrdi da se odlično oseća i da su mu se smučili naslovi koji se vezuju za njegovo ime.

- Hvala što ste me pozvali. Osećam se odlično, zdrav sam kao dren. Pročitao sam jutros da mi je pozlilo, neki su napisali da sam ponovo završio u bolnici, dok drugi tvrde da sam odbio lekarsku pomoć. Mogu da vam kažem da su to budalaštine. Trenutno se pakujem dok pričam sa vama, upravo krećem za Vršac na put - rekao je Miroslav.

- Znate šta, ja znam da je ljudima zanimljivo da čitaju o tuđim nesrećama, ali ovo je već preterivanje. Ne znam da li ste primetili koliko sam puta u poslednje vreme, prema pisanju medija, bio u bolnici, jedno 20 puta mi pozlilo, ništa od toga nije istina - zaključio je Ilić.

Podsetimo, "Skandal" je pisao o tome da je Miroslavcu Iliću pozlilo nakon suđenja sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović.

- Kada je stigao, pritisak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše. Žalio se i na probadanje u grudima. Njegova žena htela je da zove hitnu, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može da veruje da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonovićeva mogla sve to da reši mirnim putem, sa njim, ali pošto je navodno ona to odbila, on zato i beži od suda. S obzirom da je suđenje bilo zatvoreno za javnost detalji se ne znaju - zaključio je izvor, prenose mediji pisanje Scandala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA